Bordslampa 'Icon' - Vit - Reforma Sthlm
40

Bordslampa 'Icon' - Vit

695 kr / 417 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: Utgått

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • En lampas syfte är att lysa upp våra liv! Den här praktiska och snygga bordslampan från det svenska belysningsvarumärket Globen Lighting har en fin vinklingsbar skärm som gör att du får maximal funktion för minimal prislapp! Den är helt perfekt för ditt elegenta skrivbord, men gör sig lika bra bra i vardagsrummet eller varför inte på ett större sängbord? Vi älskar kontrasten mellan den vita metallen och kromnyansen i underredet, som känns så rätt den här våren när vi längtar efter tydlig stilkänsla! Matcha gärna med detaljer i mässing eller koppar, och kombinera med vaser och rufsigt vildvuxna blomsterarrangemang för ett fulländat blickfång. Den här produkten kommer också i andra färger! En fullträff!

  Diameter: 18 cm
  Höjd: 36 cm
  Material: metall
  Färg: Vit
  Varumärke: Globen Lighting
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Andra köpte även

  15
  Träbänk 'Nadi'
  533 kr (627 kr)
  11-16 arbetsdagar
  15
  Tekopp 'Rustic'
  33 kr (39 kr)
  10-15 arbetsdagar
  Info Köp
  32
  RESPONSIBLE
  Solstol 'Lounge' - Vit
  1499 kr (2199 kr)
  26-31 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.