Bordslampa 'Note' - Grå/Mässing - Reforma Sthlm

Bordslampa 'Note' - Grå/Mässing

1704 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 12-17 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Eleganta bordslampor blir allt viktigare i inredningsmagasinen. Den här säsongen ser vi hur de allra största modebloggarna pryder skrivborden med ljuspunkter och hur våra favoritdesigners tagit fram snygga exemplar. Den här fina lampan kommer i två olika färger. Den här bruna varianten är perfekt för dig som gärna tar coola trender ett steg längre. Den här pjäsen kan stå på skrivbordet eller på fönsterblecket ? båda och funkar lika bra. Lampan är gjord av glas och aluminium och kommer från det nytänkande danska inredningsvarumärket House Doctor. Vi älskar den snygga formen och det praktiska utförandet.
  Diameter: 28 cm
  Höjd: 52 cm
  IP-Klass: 20
  Material: Fot av aluminium och kupa i glas.
  Max Watt: 25 W
  Sockel: E27
  Färg: Brun , Guld
  Varumärke: House Doctor
  Levereras Monterad: Ja
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Bordslampa 'Toppu'
  2023 kr
  1-2 arbetsdagar
  Bordslampa - Nickel
  1197 kr
  6-10 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Bordslampa 'Maze' - Natur
  1336 kr
  16-21 arbetsdagar

  Andra köpte även

  RESPONSIBLE
  Väggdekor - Palm (S)
  371 kr
  17-22 arbetsdagar
  Träbänk 'Nadi'
  727 kr
  1-2 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Vintage Pall 'Eddi' - Trä
  499 kr
  16-21 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.