Golvlampa 'Ray' - Mässing - Reforma Sthlm
Golvlampa 'Ray' - Mässing i gruppen BELYSNING / Golvlampor hos Reforma Sthlm (208065)
Golvlampa 'Ray' - Mässing
Golvlampa 'Ray' - Mässing
Golvlampa 'Ray' - Mässing
Golvlampa 'Ray' - Mässing
Golvlampa 'Ray' - Mässing

Golvlampa 'Ray' - Mässing

2134 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 8-11 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 499 kr

Köp nu, betala i februari

Vår unika prisgaranti

 • Produktinformation
 • Vi älskar den här iögonfallande golvlampan har en snygg mässingsfinish och kommer från det svenska belysningsföretaget Globen Lighting. Globen Lighting är ett framgångsrikt varumärke som ständigt uppdaterar sig med nya heta pjäser. Den här designmässiga fullträffen är enkel att matcha utan att bli tråkig. Den har en spektakulär form och en vackert gyllene nyans, vilket just nu är så trendigt. Mässing går att kombinera med både koppar och krom! Den här lampan finns också i svart, och i en pendelversion som också den känns helt rätt! Kom ihåg att bryta av med mjuka textiler och sobra färger för en fin mix i ditt hem.

  Diameter: 60 cm
  Höjd: 160 cm
  Material: metall
  Mått: 60 x 160 cm
  Färg: Mässing
  Varumärke: Globen Lighting
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   -1

  Toppsäljarna i denna kategori

  Andra köpte även

  Träbänk 'Nadi'
  687 kr
  18-21 arbetsdagar
  15
  Taklampa - Grön/Guld
  511 kr (601 kr)
  8-11 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Bordslampa 'Tropez'
  775 kr
  6-9 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.