Hatthyllor & skohyllor

Här hittar du vårt breda sortiment av hallens absolut viktigaste möbler – hatthyllan och skohyllan. Dessa två förvaringsmöbler kommer att underlätta ditt liv och den känsla som dina gäster får när du kliver in i din hall.


Hallmöbler i snygg design som håller hög kvalité

På Reforma hittar du ett stort utbud av hatthyllor och skohyllor i flera olika material och utföranden samt från mängder med olika varumärken så som Madam Stoltz, Maze, Nordal, House Doctor och Tica Copenhagen Oavsett om du är ute efter en hatt- och skohylla i modern design eller en mer rustik och charmig hatt- eller skohylla kommer du hos oss på Reforma garanterat hitta något för dig.

Hallen kan ibland glömmas bort när vi tänker på vår inredning. Hallen kan ibland ses som bara en transportsträcka och lätt bli överbelamrad av kläder och skor. Vi tycker att det är dags att sätta hallen högre upp på prioritetslistan och ge detta viktiga rum den kärlek den behöver! Just din hall är ju faktiskt det första rum som du och dina gäster kliver in i och vi vet alla att det första intrycket är det viktigaste. Med nya hallmöbler så som en skohylla och en hatthylla får du ordning på såväl dina kläder som dina skor. Har du en mindre hall är detta dessutom extra viktigt då detta lilla utrymme omedelbart kommer att kännas mycket större! Satsa på en hatthylla och en skohylla som faller dig i smaken, går i linje med din övriga inredningsfilosofi och som håller hög kvalité. som kommer att hålla år efter år. Vill du ha en skohylla som placeras direkt på golvet eller en skohylla som monteras på väggen? Med det andra alternativet får du ofta mer golvyta där du på så sätt kan få plats med en förvaringskorg eller ännu fler skor. Välj den hatthylla och skohylla som fyller bäst funktion i just ditt hem.

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå blågrön brun cognac grå Gul Guld järn Mässing Natur Rosa Silver Stål svart Trä Vintage vit
Varumärke
Alot Decoration Cozy Living Dutchbone House Doctor Hubsch Ib Laursen Interstil Madam Stoltz Maze Nordal Reforma Speedtsberg Tica Copenhagen Trademark Living Vintage
Skohylla - Mässing
799 kr
36-38 arbetsdagar
Hatthylla - Mässing
995 kr
1-2 veckor
Hatthylla - Järnnät/Svart
459 kr
1-2 arbetsdagar
Hatthylla - Trä/Järn
918 kr
7-9 arbetsdagar
Skohylla - Mässing
795 kr
1-2 veckor
Vintage hylla - Vit
1195 kr
6-10 arbetsdagar
Bara 1 kvar!
Vintage vägghylla
5829 kr
1-2 arbetsdagar
Vintage hylla - Blå
1195 kr
1-2 veckor
Hatthylla Raw - Blå
999 kr
Slutsåld för tillfället
Skohylla - Mässing (L)
1095 kr
13-15 arbetsdagar
Hatthylla Raw - Svart
999 kr
Slutsåld för tillfället
Få kvar!
Klädställning - Svart/Stål
2519 kr
1-2 veckor
Hatthylla - Mässing (L)
1295 kr
13-15 arbetsdagar
29
Hatthylla vintage - Shabby Vit
495 kr (695 kr)
Slutsåld för tillfället
Hatthylla - Metall/Svart
1189 kr
Slutsåld för tillfället
Hatthylla - Svart
995 kr
1-2 veckor
Vägghylla - Guld/Metall
299 kr
1-2 arbetsdagar
Vintage vägghylla - 2 plan
1359 kr
Slutsåld för tillfället
Hatthylla - Vit
995 kr
6-10 arbetsdagar
Hatthylla L - Svart/5 krokar
1499 kr
Slutsåld för tillfället
Skohylla 'Rustik' - Metall
1589 kr
6-10 arbetsdagar
Hatthylla - Vintage/Metall
369 kr
Slutsåld för tillfället
Skohylla - Svart
795 kr
1-2 arbetsdagar
Skohylla/Bänk 'Nancy' - Svart
8995 kr
6-10 arbetsdagar
Hatthylla - Svart (L)
1295 kr
6-10 arbetsdagar
Skohylla 'Bill' - Grå
949 kr
6-10 arbetsdagar

Inred hallen med en vacker skohylla och en snygg hatthylla

Skohyllan och hatthyllan i din hall ska naturligtvis primärt vara funktionell och praktisk. Detta är möblerna som kommer att underlätta din vardag och få din hall att kännas mer rymlig och städad. Men hatthyllan och skohyllans funktion stannar inte där. Alla vill såklart att ens hatt- och skohylla ska vara lika snygg som praktisk. Med snygga och trendiga varianter av dessa möbler kan du enkelt få en mycket snyggare atmosfär i din hall då de drar till sig blickar och faktiskt bidrar till din inredning. Med hjälp av en skohylla som monteras på väggen kan du enkelt och smidigt bygga på höjden och få plats med mängder med skopar på ett snyggt sätt. Låt skohyllor pryda en hel väggyta från golv till tak och få äntligen ordning på dina, din partners och dina barns skor! Vårt sortiment av skohyllor och hatthyllor är handplockat och utvalt av de varumärken som ligger oss närmst om hjärtat.

Hatthyllor och skohyllor från Nordal, Madam Stoltz, House Doctor och vintage varianter.

I vårt stora sortiment av hallmöbler, hatthyllor ochs skohyllor finner du en stor kollektion av praktiska och vackra möbler att pryda din hall med. Våra hatt- och skohyllor kommer från en stor variation av varumärken och från flera olika prisklasser. Bland vårt sortiment hittar du bland annat de populära skohyllorna och hatthyllorna i mässing från det danska varumärket Madam Stoltz. Du kan även klicka hem populära hallmöbler från det svenska varumärket Maze som är tillverkade och designade i Sverige och håller en hög standard både stilmässigt och ur ett hållbarhetsperspektiv. Vidare finner du mängder med varianter av hallmöbler i både vintage och industriell stil samt med modern och skandinavisk stil.

Köp hatthyllor och skohyllor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage hatthyllor och skohyllor, moderna hatthyllor och skohyllor, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina hatthyllor och skohyllor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya hatthyllor och skohyllor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har hatthyllor och skohyllor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den bokhylla som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha hatthyllor och skohyllor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och hatthyllor och skohyllor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en hatthylla eller en skohylla på nätet!