Krok i marmor - Large Green - Reforma Sthlm
25

Krok i marmor - Large Green

300 kr / 225 kr
(MVA og toll inkl)

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Att inreda med marmor är plötsligt inte längre förbehållet dem som har stora salonger eller maffiga slott. Alla har nu möjlighet att pigga upp sitt hem med en vacker marmorpjäs! Den här fantastiska hängaren är både praktisk och sensuell! Den är perfekt för det lilla hemmet som kanske inte har plats för den rejäla marmormöbeln men som ändå vill höja stilkänslan några steg. Så fin i en elegant och smakfullt inredd hall. Lika iögonfallande blir den i den större lägenheten, som i en inredning präglad av compact living! Det danska varumärket Nordstjerne har tagit fram den här produkten som kommer i flera färger och utföranden, men visst är grönt särskilt skönt!

  Material: marmor
  Färg: Grön
  Varumärke: Nordstjerne
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  20
  Klädhängare med skohylla - Vit
  1919 kr (2399 kr)
  1-2 arbetsdagar
  20
  Klädhängare med skohylla - Valnöt
  1919 kr (2399 kr)
  1-2 arbetsdagar
  20
  Klädhängare med skohylla - Trä
  1919 kr (2399 kr)
  1-2 arbetsdagar

  Andra köpte även

  Träbänk 'Nadi'
  727 kr
  1-2 arbetsdagar
  Träbänk 'Nadi' - (L)
  1041 kr
  11-16 arbetsdagar
  Pall 'Arvid' Ø 30 cm
  493 kr
  46-51 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Pall 'Badia Teak' - Natur
  899 kr
  11-16 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.