Ljushållare 'Marblelous' - Grön - Reforma Sthlm
60

Ljushållare 'Marblelous' - Grön

191 kr / 76 kr
(MVA og toll inkl)

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i december

Vår unika prisgaranti

 • Det mest fashionabla du kan göra just nu är att investera i tjusiga pjäser som glittrar och glimmar. Därför är ljusstakar i marmor från det danska varumärket Nordstjerne det vackraste vi har! Det är så underbart att ställa deras fina ljushållare på ett sidobord, i det representativa och stilfulla vardagsrummet – eller på hallbyrån. Den gröna färgen är helt rätt den här våren, nu när vi längtar efter antiken och skogen. Den här nyansen skiftar i ljuvlig smaragd och poetisk sammetsgrön. Ställer du flera exemplar tillsammans skapar ljusstakarna ett vackert blickfång, men de kan även tala för sig själva. Kommer 1 st i ett paket.

  Material: marmor
  Färg: Grön
  Varumärke: Nordstjerne
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Andra köpte även

  36
  Väggspegel 'Round' - 110 cm
  959 kr (1499 kr)
  10-15 arbetsdagar
  29
  Matbord 'Marbleous' - Ø120 Vit
  2499 kr (3499 kr)
  16-21 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Matbord 'Rounded' - 120 cm
  3999 kr
  49-54 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.