Matta 'Cochin' - Svart/Jute - Reforma Sthlm
Matta 'Cochin' - Svart/Jute i gruppen INREDNING / Mattor / Vävda & handknutna mattor hos Reforma Sthlm (CI104BK)
Matta 'Cochin' - Svart/Jute
Matta 'Cochin' - Svart/Jute
Matta 'Cochin' - Svart/Jute

Matta 'Cochin' - Svart/Jute

1770 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 6-9 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i juni

Vår unika prisgaranti

 • Produktinformation
 • Mattan Cochin från Classic Collection är en handvävd matta i bomull och jute med fransar på sidorna. Mattan är vändbar och ena sidan går i mörkt grå bomull medan den andra sidan till övervägande del består av jute med inslag av vit bomull. Då varje matta handvävs kan det förkomma storleksvariationer om +/- 5 % och vissa avvikelser i mönster och färg. Detta något som gör varje matta unik och bidrar till en levande produkt. Cohin är även Care & Fair och REACH certifierad vilket innebär att arbetarna på fabrikerna har goda arbetsförhållanden, tillgång till utbildning och en bra lön.Tjocklek: 1cm. Använd mattunderlägg för att skydda både matta och golv. Dammsug regelbundet men lämna till professionellt tvätteri för mattvätt.
  Bredd: 170 cm
  Längd: 230 cm
  Material: Bomull, Jute
  Färg: Grå, Natur, Svart
  Varumärke: Classic Collection
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   -1

  Toppsäljarna i denna kategori

  Andra köpte även

  RESPONSIBLE
  Karmstol 'Aspa' - Natur
  1849 kr
  13-16 arbetsdagar
  Bänk 'Benidorm' - Natur
  1899 kr
  6-9 arbetsdagar
  Matta 'Nepal' 67x245
  1597 kr
  6-9 arbetsdagar
  Träbänk 'Nadi'
  604 kr
  8-11 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.