Matta 'Recycle' - Rope Ivory (M) - Reforma Sthlm
RESPONSIBLE

Matta 'PET' - Rope Ivory 190x130

3289 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i november

Vår unika prisgaranti

 • "Dekorera ditt hem och bidra till en bättre och renare värld. Denna matta från det svenska märket Dixie är tillverkad av återvunna PET-flaskor! Ett hållbart koncept för både inomhus- och utomhusbruk med detta hållbara material som kommer att hålla i flera år. Plastflaskorna har återvunnits till en slät och stark polyestertråd som sedan vävs in i en mjuk och vacker matta. Dekorera ditt vardagsrum, kök, sovrum eller varför inte balkong eller uteplats med denna vackra och slitstarka matta. Trevligare och mer miljövänligt än detta blir inte! Denna artikel är ""Återvunnen"" bilket betyder att denna artikel är tillverkad av helt och hållet, eller delvis, återvunna material. Gör ett mer miljömässigt hållbart val genom att klicka hem denna artikel och bestäm din belastning på vår jords resurser!"
  Bredd: 130 cm
  Längd: 190 cm
  Material: Tillverkad av återvunna PET-flaskor
  Färg: Vit
  Varumärke: Dixie
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  RESPONSIBLE
  Matta 'PET' - Rope Grey 190x130
  3359 kr
  10-15 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Matta 'PET' - Rope Grey 230x160
  4479 kr
  10-15 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Matta 'PET' - Rope Ivory 230x160
  4389 kr
  10-15 arbetsdagar

  Andra köpte även

  40
  RESPONSIBLE
  Karmstol 'Aspa' - Mörkbrun (Andrahandssortering)
  1499 kr (2499 kr)
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  Träbänk 'Nadi'
  627 kr
  1-2 arbetsdagar
  Stol 'Alta' - Natur
  2499 kr
  1-2 arbetsdagar
  Info Köp
  33
  Matbord 'Round' - Ø120 Mörkt trä
  1999 kr (2999 kr)
  10-15 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.