Matta 'Velvet Tencel' 200x300 cm - Blå - Reforma Sthlm

Matta 'Velvet Tencel' 200x300 cm - Blå

10989 kr
(MVA og toll inkl)

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i november

Vår unika prisgaranti

 • Velvet Tencel' från det hållbara varumärket Classic Collection är en handvävd och etisk tillverkad matta i Tencel, vilket är en lyocellfiber som är ekologisk och miljövänlig produktion. Lyxig i sin kvalitet och midnattsblåa färg. Den har en glansig yta som och en känsla av att gå på moln. Då den ärexklusivt handgjord blir varje matta unik och levande i sin färg och sitt mönster. Även storleksvariation på +/- 5% kan förekomma.
  Bredd: 200 cm
  Längd: 300 cm
  Material: 20% bomull , 80% tencel
  Skötselråd: Dammsug mattan regelbundet (utan borste). Lämnas in för fackmässig tvätt. Mattan är känslig mot väta och all typ av väta kan lämna permanenta fläckar. Vid spill anävnds endast torr trasa eller papper för att suga upp vätskan från mattans yta. Mattunderlägg rekommenderas för att skydda matta samt golv.
  Färg: Blå
  Varumärke: Classic Collection
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  RESPONSIBLE
  Matta 'PET' - Rope Grey 230x160
  4479 kr
  10-15 arbetsdagar

  Andra köpte även

  40
  RESPONSIBLE
  Karmstol 'Aspa' - Mörkbrun (Andrahandssortering)
  1499 kr (2499 kr)
  10-15 arbetsdagar
  Info Köp
  Pall 'Arvid' Ø 30 cm
  493 kr
  59-64 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.