Köp hängmattor online hos Reforma Sthlm

Hängmattor

Välkommen till Reformas breda utbud av härliga hängmattor. Här hittar du hängmattor från flera designvarumärken och hängmattor i olika stilar. Hängmattan är verkligen den möbeln vi mest av alla förknippar med sommar.

Hängmattor och hängstolar på nätet för alla trädgårds hos Reforma

Hängmattan är något som de flesta kopplar samman med sommaren och lata lediga dagar. Hängmattan har nästan en sövande efter på vem som helst. När många av oss drömmer oss bort till sommaren så har vi en bild av att vi ska ligga i en hängmatta en varm sommardag och läsa en bok med ett grässtrå i munnen. Detta behöver inte vara en dröm för hos Reforma kan du köpa prisvärda och vackra hängmattor till din trädgård. Hängmattan är den trädgårdsinredningen som snabbt blir en favorit för alla barnen, men även för de vuxna. Här vill vi gärna slumra till, till ljudet av fågelkvitter. I Reformas utbud av hängmattor på nätet så hittar du hängmattor i olika stilar såsom i den mer bohemiska stilen. Även finner du hängstolar i rotting på nätet som du kan hägna upp i träden i trädgården.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera

Hängmattor från kända designvarumärken på nätet

I Reformas utbud av hängmattor och hängstolar hittar du hängmattor och hängstolar från flera kända designvarumärken utav hög kvalité. Du hittar hängmattor från varumärken som Madam Stoltz, Ib Laursen, Affari, Bloomingville och HK Living. Dessa varumärken är kända för att skapa produkter av både hög design som hög kvalité. Detta visas sig även i deras hängmattor och hängstolar. Om man gillar produkter av kvalité och design så tycker vi på Reforma att man inte ska gå ifrån det när det gäller hängmattor heller. De skapar verkligen en hemtrevlig känsla i din trädgård. Hängmattan är verkligen ett tecken på sommaren för många av oss och ett ställe där vi alla verkligen kan slappna av. Har du inte en hängmatta men en stor trädgård så är det verkligen dags att skaffa en nu. I Reformas stora utbud hittar du just detta och mycket annat till bra priser med hög kvalité.

Hängmattor och hängstolar online hos Reforma

Om du, som vi på Reforma älskar att slappa utomhus i en härlig trädgård är en hängstol eller hängmatta det perfekta stället att göra det i. Hängmattan kan hänga mellan två träd i trädgården eller i en ställning. Hängmattan ger ett idyllisk uttryck och smälter lätt ihop med resten av naturen. Om det är en trädgårdsmöbel du ska satsa på som alla i familjen kommer utnyttja till fullo så är det just hängmattan. Hos Reforma hittar du en hängmatta för just dig och din idylliska trädgård. Köp din hängmatta och Reforma för fri frakt över 499kr och för snabb leverans. Om du behöver hjälp med en fråga angående våra hängmattor och hängstolar tveka inte att kontakta våran kundtjänst som du når på telefon, chatt och mail. De hjälper gärna med leveransfrågor, produktfrågor och alla möjliga slags frågor som kan väntas uppkomma. Vi hoppas att du hittar det du söker i vårat stora utbud annars är du välkommen att höra av dig till oss!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.