Köp hängkrukor, vasar m.m. för din trädgård hos Reforma Sthlm

Övrigt

Välkommen till Reformas utbud av tillbehör till din uteplats, trädgård eller balkong. Med hjälp av ljuslyktor och plädar kan du skapa den där drömuteplatsen som många av oss drömmer om.

Dekoration för din uteplats online

Din trädgård, balkong eller altan behöver inte endast trädgårdsmöbler. Utan även dekoration för att uppnå en drömliknande oas. Här tycker vi att man ska slå på stort och inreda uteplatsen, balkongen eller trädgården som att det var inomhus. I Reformas utbud hittar du blanda annat ett utbud av väggdekorationer online som gör att uteplatsen känns just mer som ett eget rum. Förutom väggdekorationer av olika slag hittar du även förvaring. I Reformas utbud av trädgårdsmöbler online hittar du hyllor i järn som tål regn och rusk. Använd dessa till förvaring eller varför inte som odlingsplats. Då kan du använda dig av ett planterings set och placera på hyllan. Om du har en eldstad utomhus har vi på Reforma alla tillbehör du behöver online till denna. Vi har vedkorg och bras korg och till och med ett eldfat i järn.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
RESPONSIBLE
Pläd 'Throw' - Recycled 1
177 kr
1-2 arbetsdagar
Dynbox 'Bisnap' - Svart
1079 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Äppellåda / trälåda - Vit
359 kr
1-2 arbetsdagar
Vedkorg 'Galler'
1098 kr
25-30 arbetsdagar
Förvaringsstege - Bambu
671 kr
11-16 arbetsdagar
Korgar 'Caor' 4-pack
1687 kr
10-15 arbetsdagar
Picknickkorg - Rotting
815 kr
104-109 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Trälåda 'Torv' - Trä
439 kr (549 kr)
1-2 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Trälåda 'Vetekorn' - Vit/Trä
319 kr (399 kr)
1-2 arbetsdagar
Vattenkanna - Svart
469 kr
1-2 arbetsdagar
Vattenkanna - Plant
353 kr
1-2 arbetsdagar
Eldfat - Svart/gjutjärn
3766 kr
10-15 arbetsdagar
Kruka på ställ - Svart M
1514 kr
10-15 arbetsdagar
25
Skulptur 'Figure' - Svart 2
58 kr (77 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Lanterna - 'Drop'
46 kr (61 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage lanterna
419 kr
1-2 arbetsdagar
20
Skål 'Rio' - Teak Ø20
959 kr (1199 kr)
1-2 arbetsdagar
Stor kruka - Grå
806 kr
10-15 arbetsdagar
Kvast - Gul
35 kr
1-2 arbetsdagar
Kruka på ställ - Svart L
2191 kr
1-2 arbetsdagar
Skål 'Rio' - Teak Ø40
699 kr
10-15 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Trälåda 'Solig' - Trä
319 kr (399 kr)
1-2 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Trälåda 'Torv' - Trä
359 kr (449 kr)
1-2 arbetsdagar
Krukställning - (L)
202 kr
1-2 arbetsdagar
Dynbox 'Yderup' - Natur
3959 kr
104-109 arbetsdagar
Vattenkanna - Grå
368 kr
1-2 arbetsdagar
Hängande kruka - Svart
155 kr
1-2 arbetsdagar

Ljuslyktor online för din uteplats

Vi är duktiga i Skandinavien på att inreda våra hem med belysning då vi är vana med mörka vinterkvällar. Detta tänkt tycker vi på Reforma att man ska ta med sig till din uteplats. Belysning skapar en mysig stämning och detta vill vi verkligen åt på uteplatsen så att vi kan förlänga utekvällarna ännu längre. I Reformas utbud av ljuslyktor på nätet hittar du både lyktor som går att hänga upp och som står på marken. Att hänga upp ljuslyktor skapar en liten oas och kommer göra att ni utnyttjar uteplatsen mycket mer än inna. Ljuslyktorna som Reforma erbjuder online passar lika bra i den stora trädgården som på den lilla balkongen. Alla bör ha ett antal ljuslyktor för utomhusbruk tycker vi på Reforma. Även finner du marschallhållare i stål som även går att använda när snön smyger sig på. I Reformas stora utbud av prisvärda ljuslyktor och marschallhållare hittar du produkter från kända design varumärken som House Doctor, Miljögården, Hubsch och Bloomingville.

Krukor till din balkong, altan eller trädgård online

Hos oss hittar du ett stort utbud av krukor till din trädgård online. Du hittar rejäla krukor i betong och sten som gör sig väldigt fina i stora trädgårdar. Även finner du många krukor på ställ. Dessa är superfina att odla i eller att dekorera din uteplats med. Placera flera krukor i olika storlekar för att skapa en personlig uteplats. I Reformas utbud hittar du även krukor för balkongen. Förutom de tidigare nämnt har vi prisvärda balkonglådor att hänga på din balkong. I utbudet av krukhängare online hittar du både krukhängare för en och för två krukor. Förutom själva krukorna finner du snygga vattenkannor på nätet hos Reforma som gör att du kan ta hand om dina växter utan att känna ett behov av att behöv gömma vattenkannan. Just för den är så snygg. Förutom krukhängarna har vi prisvärda planteringstrappor och blomsterstöd som gör din odling och din uteplats komplett.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.