Köp hängkrukor, vasar m.m. för din trädgård hos Reforma Sthlm

Övrigt

Välkommen till Reformas utbud av tillbehör till din uteplats, trädgård eller balkong. Med hjälp av ljuslyktor och plädar kan du skapa den där drömuteplatsen som många av oss drömmer om.

Dekoration för din uteplats online

Din trädgård, balkong eller altan behöver inte endast trädgårdsmöbler. Utan även dekoration för att uppnå en drömliknande oas. Här tycker vi att man ska slå på stort och inreda uteplatsen, balkongen eller trädgården som att det var inomhus. I Reformas utbud hittar du blanda annat ett utbud av väggdekorationer online som gör att uteplatsen känns just mer som ett eget rum. Förutom väggdekorationer av olika slag hittar du även förvaring. I Reformas utbud av trädgårdsmöbler online hittar du hyllor i järn som tål regn och rusk. Använd dessa till förvaring eller varför inte som odlingsplats. Då kan du använda dig av ett planterings set och placera på hyllan. Om du har en eldstad utomhus har vi på Reforma alla tillbehör du behöver online till denna. Vi har vedkorg och bras korg och till och med ett eldfat i järn.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
45
RESPONSIBLE
Äppellåda / trälåda - Vit
329 kr (599 kr)
1-2 arbetsdagar
Bara 1 kvar!
Betongkruka 'Gard' - 2 set
1518 kr
1-2 arbetsdagar
Kruka 'Anand' - L
249 kr
1-2 arbetsdagar
52
Lykta Nät - Vit
119 kr (249 kr)
1-2 arbetsdagar
Kanna 'Wati'
418 kr
1-2 arbetsdagar
Vattenkanna - Svart
469 kr
1-2 arbetsdagar
Liten kruka - Grå
432 kr
1-2 arbetsdagar
Vattenkanna - Grå
469 kr
1-2 arbetsdagar
Krukställning - (S)
160 kr
1-2 arbetsdagar
15
Bas för fackla - Betong
508 kr (598 kr)
1-2 arbetsdagar
Kruka 'Pot' - Grå
849 kr
1-2 arbetsdagar
Kruka - Sten/Natur
199 kr
1-2 arbetsdagar
Kruka på ställ - Järn L
685 kr
1-2 arbetsdagar
30
Metallkorg 'Raw' - 3 set
2069 kr (2969 kr)
1-2 arbetsdagar
Lanterna 'Formentera' - S
349 kr
1-2 arbetsdagar
Lanterna 'Formentera' - L
539 kr
1-2 arbetsdagar
Kruka 'Metall' - Vit M
649 kr
1-2 arbetsdagar
Kruka 'Anand' - S
145 kr
1-2 arbetsdagar
40
Förvaringslåda - Vintage
323 kr (539 kr)
1-2 arbetsdagar
Kruka 'Pot' - Svart
699 kr
1-2 arbetsdagar
15
Skål 'Rio' - Teak Ø30
349 kr (410 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Skål 'Rio' - Teak Ø60
1261 kr (1483 kr)
1-2 arbetsdagar
Kruka på ställ - Svart (S)
755 kr
1-2 arbetsdagar

Ljuslyktor online för din uteplats

Vi är duktiga i Skandinavien på att inreda våra hem med belysning då vi är vana med mörka vinterkvällar. Detta tänkt tycker vi på Reforma att man ska ta med sig till din uteplats. Belysning skapar en mysig stämning och detta vill vi verkligen åt på uteplatsen så att vi kan förlänga utekvällarna ännu längre. I Reformas utbud av ljuslyktor på nätet hittar du både lyktor som går att hänga upp och som står på marken. Att hänga upp ljuslyktor skapar en liten oas och kommer göra att ni utnyttjar uteplatsen mycket mer än inna. Ljuslyktorna som Reforma erbjuder online passar lika bra i den stora trädgården som på den lilla balkongen. Alla bör ha ett antal ljuslyktor för utomhusbruk tycker vi på Reforma. Även finner du marschallhållare i stål som även går att använda när snön smyger sig på. I Reformas stora utbud av prisvärda ljuslyktor och marschallhållare hittar du produkter från kända design varumärken som House Doctor, Miljögården, Hubsch och Bloomingville.

Krukor till din balkong, altan eller trädgård online

Hos oss hittar du ett stort utbud av krukor till din trädgård online. Du hittar rejäla krukor i betong och sten som gör sig väldigt fina i stora trädgårdar. Även finner du många krukor på ställ. Dessa är superfina att odla i eller att dekorera din uteplats med. Placera flera krukor i olika storlekar för att skapa en personlig uteplats. I Reformas utbud hittar du även krukor för balkongen. Förutom de tidigare nämnt har vi prisvärda balkonglådor att hänga på din balkong. I utbudet av krukhängare online hittar du både krukhängare för en och för två krukor. Förutom själva krukorna finner du snygga vattenkannor på nätet hos Reforma som gör att du kan ta hand om dina växter utan att känna ett behov av att behöv gömma vattenkannan. Just för den är så snygg. Förutom krukhängarna har vi prisvärda planteringstrappor och blomsterstöd som gör din odling och din uteplats komplett.