Pläd 'Dovre' - Beige/Grå | Reforma

Pläd 'Dovre' - Beige/Grå

1088 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • Pläden Dovre från norska Höie är en varm och härlig ullpläd som skapar en ombonad och hemtrevlig känsla i hemmet. Ull är ett naturmaterial som andas och isolerar utan att bli fuktigt. Dovre är tillverkad i 100 % Woolmark-certifierad ull vilket garanterar att produkten och ullen är kvalitetstestad. Alla pläder från Höie är dessutom OEKO-TEX-certifierade vilket garanterar att textilierna är fria från skadliga ämnen för hud och hälsa. Dovre finns även i färgerna brun och blå. Skaka och vädra filten för att hålla den ren.
  Bredd: 130 cm
  Längd: 180 cm
  Material: 100% Ull
  Skötselråd: Alla filtar bör skakas och vädras. Om du vill fräscha upp din filt kan du hänga ut den på vädring när det är lite fuktigt ute. Ull är självrengörande och har bakteriehämmande egenskaper. Alla Høies filtar tål tvätt. Använd ett milt tvättmedel som är avsett för ull eller inte innehåller enzymer och tvätta det på handtvätts- eller ullprogram.
  Färg: Beige , Grå
  Varumärke: Høie
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Matta 'Yin Yoga' - Rosa
  1913 kr
  10-15 arbetsdagar
  Pläd/Sängöverkast - Natur
  3484 kr
  10-15 arbetsdagar
  Pläd/Filt 'Yoga' - Naturvit
  541 kr
  1-2 arbetsdagar
  Pläd/Filt 'Yoga' - Blå
  675 kr
  10-15 arbetsdagar

  Andra köpte även

  RESPONSIBLE
  Väggdekor - Palm (S)
  371 kr
  17-22 arbetsdagar
  Träbänk 'Nadi'
  727 kr
  1-2 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Vintage Pall 'Eddi' - Trä
  499 kr
  16-21 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.