Skål 'Marblelous' - Grön - Reforma Sthlm

Skål 'Marblelous' - Grön

189 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala i augusti

Vår unika prisgaranti

 • "Skålar är så snyggt! Hur fint att ha tallrikar och uppläggningsfat i många olika utföranden och färger i ett avskalat hem? En bohemisk stil att eftersträva! Den här skålen kommer från det danska varumärket Nordstjerne och är perfekt för lyxiga tvålar, men den är lika fin i badrummet som i det lantliga köket, ett romantiskt sovrum eller den sparsamt inredda hallen! Matcha gärna med unika stolar i böjträ eller krom och mjuka mattor i dova färger och inspirerande mönster. Brokigt är inte längre förknippat med ""bråkigt"", utan tvärtom är det blandningen och kontrasten vi vill åt den här säsongen. Matcha därför på de mest sensationella vis!"

  Material: marmor
  Färg: Grön
  Varumärke: Nordstjerne
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!

  Toppsäljarna i denna kategori

  Skål 'Rio' - Teak Ø40
  579 kr
  10-15 arbetsdagar
  Skål 'Rio' - Teak Ø30
  1293 kr
  1-2 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Träskål 'Nola Teak' - Natur
  499 kr
  1-2 arbetsdagar
  Skål 'Rio' - Teak Ø20
  1293 kr
  1-2 arbetsdagar

  Andra köpte även

  Träbänk 'Nadi'
  525 kr
  12-17 arbetsdagar
  Träbänk 'Nadi' - (L)
  867 kr
  17-22 arbetsdagar
  Pall 'Arvid' Ø 30 cm
  379 kr
  18-23 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.