Förvaring

Man kan aldrig få för mycket plats för förvaring! Med våra förvaringsmöbler med vintagestil inreder du både praktiskt och vackert!

Köp vintage förvaring online hos Reforma

På Reforma har vi ett stort och gediget utbud av vintage förvaring och förvaringsmöbler med patina. Letar du efter en vintage byrå till sovrummet eller kanske en vintage hylla till hallen? Eller kanske ett par vintage äppellådor till hallen eller en rullvagn med patina till barnrummet? Oavsett vad du är på jakt efter kan vi nästan lova dig att du kommer hitta den vintage förvaring du letar efter hos oss! Vi har vintage förvaring, byråer, hyllor, lådor m.m. av olika material och i många olika stilar, storlekar och prisklasser. Med Reformas unika prisgaranti kan du dessutom känna dig 100% trygg med att du handlar din vintage inredning till nätets bästa pris! Dessutom erbjuder vi säkra betalningar och snabba leveranser. Utöver det kan du som kund handla med gott miljösamvete när du handlar hos oss - vi är nämligen helt klimatneutrala vilket innebär att vi klimatkompenserar för hela ditt köp hos oss, oavsett vad du köper!

Stege - Järn
995 kr
6-10 arbetsdagar
Rullvagn 'Industri' - Järn
5979 kr
6-10 arbetsdagar
Vintage plåtskåp - Turkos
7929 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sidobord/Hylla - Vintage
3189 kr
1-2 veckor
Skohylla 'Rustik' - Metall
1589 kr
6-10 arbetsdagar
Väggförvaring 'Iron basket'
3999 kr
6-10 arbetsdagar
Vägghylla 'Wine rack'
2999 kr
6-10 arbetsdagar
Järnlådor 2st - Industri
1579 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Hylla med trälådor - Trä/ Järn
6795 kr
5-7 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Konsolbord med lådor - Trä/ Svart
3195 kr
3-5 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Hylla - Recycled Wood
599 kr
15-17 arbetsdagar
« Föregående  1  2  3  |  Visa alla

Förvaring med vintage stil och möbler med patina

Förvaringsmöbler med känsla av vintage och patina passar i de allra flesta hem och med nästan alla inredningsstilar! T.ex. är en vintage byrå i ett modernt sovrum ett perfekt sätt att balansera upp den moderna inredningen på. Även i köket gör sig vintage förvaring bra, t.ex. kan man införskaffa ett par vintage äppellådor som man kan förvara såväl köksredskap som t.ex. skafferivaror eller porslin i!

Man kan aldrig få för mycket plats för förvaring

Det bästa med våra förvaringsmöbler är att de inte bara är snygga att titta på, utan också väldigt praktiska! En vintage byrå är inte bara ett fantastiskt sätt att göra inredningen mer personlig, det är också ett utmärkt sätt att ge hemmet mer utrymme för förvaring, vilket ju alltid behövs..!