Smycka ditt hem med vintage
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Smycka ditt hem med vintage



Gillar du precis som oss att inreda hemmet med vintage? Hos oss på Reforma hittar du ett brett och noga utvalt sortiment med vintage produkter. Under fliken "vintage" på vår hemsida så har vi sammalt allt, in och hitta dina nya favoriter!

Om man vill lägga lite extra krut på hemmets inreddetaljer och små finesser så är det ett säkertkort att satsa på just mässing, marmor, sepegelglas, trä och läder i alla olika former. Klassika matreal som alltid är roligt för ögat! Kanske pimpa din antika byrå men nya mässinknoppar eller en ny spegel i en vintage ram att pryda din vägg med? Satsa på det personliga detaljer med antik känsla. En gammal koffert eller sockerlåda som dammat på vinden gör nu succse i ditt hem! 

En typ av vintage stil som är trendig även i höst är att blanda det allra senaste från inredningsträsket med gamla stillsäkra vintage klassiker. Det vi tycker är viktigt att tänka på är att hitta ett tema i sina val av matreal. Just för att skapa den perfekta balansen mellan det gamla och nya i ditt hem. Att kombinera ett gammalt skåp med retro stolar skulle fläta samman din vintage inredning. Moderna detaljer som lampor gör ett litet avbrott i den vackra vintage inredning och bryter upp mellan nytt och gammalt. Det unika med att just jobba upp en balans mellan nytt och gammalt är att det sällan skär sig. Nycklen är att våga det där lilla extra för en unik slut-finish på just dina vintage vibes.

Vintage möbler är oftast väldigt gediget gjorda och mycket slittåliga vilket generear i att just din vintage favorit kommer hänga med lännge. En annan anledning till varför just du bör välja att inreda med mer vintage är för att det är ett klimatsmart sätt att uppdatera hemmet med för en lång och hållbar inrednings-framtid. Spana in våra senaste nyheter på en gång i vår fantastika e-butik. 



 En av alla dessa vintage-trender vi på Reforma sthlm tror kommer att hålla i ett bra tag framöver är rotting och marmor med en mer bohemisk känsla, något att investera i för den medvetna inredaren.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden TCeqFh:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!