OM REFORMA


Vad är Reforma?

 

Reforma är en webshop med inredning, möbler och övrig inredningsdesign på nätet.  Vår inredningsfilosofi är att möbler och inredning blir levande av mixen och mötet mellan gammalt och nytt. Därför består vårt sortiment av möbler och inredning där modern design möter gammal industri och vintage. Vi erbjuder möbler och inredning för t.ex. kök, vardagsrum, matplats, trädgård, sovrum och hall. I produktsortimentet finner du bl.a. stolar, pallar, bord, bänkar, industrilampor och äppellådor. Tillsammans skapar dessa möbler en bra grund för hem med inredningsstilar som t.ex. industri stil, shabby chic, vintage och hem med inspiration från fransk inredning.


Sortimentet på Reforma utökas ständigt med nya produkter inom heminredning för att just du ska kunna finna det som faller dig i smaken inom inredning och möbler. I dagsläget säljer vi dels våra egna möbler men vi samarbetar även med andra varumärken inom inredning, t.ex. House Doctor, HKliving, Bloomingville, Ib Laursen, Nordal, DAY Home och Hubsch Interior.


Att handla i vår butik skall vara både enkelt, säkert och bekvämt. Vi lägger därför stor vikt vid tillförlitliga leveranser och vi kan erbjuda både kort- och fakturabetalningar.


Vår klimatstrategi - Klimatneutrala möbler online


Reforma har under 2018 och 2019 genomgått stora förändringar för att bli mer miljövänliga. Vår klimatstrategi innebär bland annat att vi minskat våra utsläpp genom att flytta stora delar vår produktion till miljöcertifierade fabriker samt utökat vårt utbud av inredning tillverkat av återvunna material. De utsläpp vi inte har kunnat påverka har vi beräknat och klimatkompenserat för vilket betyder att vi från och med år 2019 kan kalla oss för ett klimatneutralt företag! De projekt vi investerar i är vindkraftverk i Kina som ersätter förbränning av kol i södra delarna av landet. Projektet har CDM- och Gold standard-certifiering. Vindkraftverken som vi hjälper till att bygga i provinsen kommer spara in 75 000 ton CO2e per år jämfört med de kolkraftverk som annars hade säkrat strömförsörjningen.

När du handlar möbler hos oss på Reforma kan du med andra ord vara säker på att din konsumtion inte bidrar till någon negativ belastning för klimatet. Under produktkategorin Responsible finner du alla artiklar som tillverkats i miljöcertifierade fabriker. 

Produktutbud - möbler och inredning

 

Ett antal av våra möbler designar vi själva och de säljs enbart genom oss. En annan del av sortimentet kommer från nya, lovande designers och formgivare såväl som från mer välkända varumärken. Dessutom har vi en avdelning med vintage produkter som vi själva har hittat och där varje produkt är helt unik och bara finns i ett exemplar.

Behöver du inspiration till hur du kan mixa våra produkter eller allmän inredningsinspiration är du välkommen att besöka vår blogg genom att gå till inspiration!

Bolagsinformation

 
  • Företagsnamn: Reforma Sthlm AB
  • Fakturaadress: c/o Norrsken House Fack 77, Birger Jarlsgatan 57C, 113 56 Stockholm
  • Organisationsnummer: 556849-2606
  • Plusgirokonto: 60 12 99-1
  • Registrerad för F-skatt
 

Kontaktinformation

 

Du tar enklast kontakt med oss via vår kundservice.