Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Papperskorgar till kontor och arbetsplats

Låt din papperskorg bli en del av inredningen med dessa stilrena och unika papperskorgar från Reforma. Kontor. arbetsplats, kök eller badrum - alla behöver en papperskorg!

Handla papperskorgar från välkända varumärken till förmånliga priser hos Reforma

En papperskorg behöver inte bara vara en behållare för avfall som lätt stuvas in under ditt skrivbord. Med dessa unika papperskorgar från välkända varumärken som House Doctor och Trademark living kan du med fördel låta din papperskorg synas och göra ett snyggt statement i din kontorsinredning. Många av våra papperskorgar kommer med smidig pedalfunktion och lock så att du enkelt kan dölja ditt avfall och skapa en harmonisk och trevlig arbetsplats att trivas på.
Läs mer

Produkter

Handla papperskorgar till kontor och arbetsplats online på Reforma

Beställ din papperskorg till kontor och arbetsplats online och få den levererad direkt hem till dig. Reforma erbjuder snabba och smidiga leveranser, trygga och säkra betalningsalternativ och har du några frågor angående din beställnings finns vår tillmötesgående och kunniga kundtjänst självklart här för att svara på dina frågor. Beställ din papperskorg online hos Reforma idag!
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.