Kuddar, plädar & handdukar på REA - Köp prisvärda textilier Online - Bästa priserna hos Reforma Sthlm

REA - Textilier, Handdukar, Plädar & Kuddar

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Sortera
37
RESPONSIBLE
Pläd 'Dots' - Orange
269 kr (429 kr)
1-2 dagar
Köp
60
Kuddfodral 'Ritika' - Rutor 50x50
799 kr (1999 kr)
1-2 dagar
Köp
56
RESPONSIBLE
Sängkläder 'Ingrid' 220x200 - Straw
1129 kr (2549 kr)
1-2 dagar
Köp
26
Kuddfodral 'Wail' - Ljusgrå 50x50
409 kr (549 kr)
1-2 dagar
Köp
28
Prydnadskudde 'Corduroy' 50x50cm - Röd
759 kr (1049 kr)
1-2 dagar
Köp
40
Kuddfodral 'Corduroy' 70x40cm - Brun
599 kr (999 kr)
1-2 dagar
Köp
47
RESPONSIBLE
Lakan 'Ingrid' 270x270 - Bark
710 kr (1349 kr)
1-2 dagar
Köp
RESPONSIBLE
Pläd i återvunnen bomull - Ecru/Blå
449 kr
1-2 dagar
Köp
50
Pläd/Filt 'Yoga' - Naturvit
599 kr (1198 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
35
RESPONSIBLE
Sängkläder 'Dagny' 210x150 - Randig
1196 kr (1849 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
50
Kuddfodral 'Lina' - Natur
563 kr (1126 kr)
ca 1-3 v. (beställningsvara)
Köp

Uppdatera ditt hem vackra textilier i form av kuddar, plädar, handdukar och gardiner. Genom att addera textilier till ditt hem ger du din inredning ett omedelbart lyft. Det är aldrig så enkelt att skapa en ny och fräsch känsla i ditt hem som när du gör detta med hjälp av nya kuddar plädar eller filtar. 

Prisvärda prydnadskuddar och filtar online

Börjar du bli trött på din soffa är ett starkt tips exempelvis att köpa ett gäng nya prydnadskuddar då detta omedelbart piffar upp soffans känsla och gör den som ny. Det kan verkligen ändra känslan i ett helt rum och kan även innebära att du exempelvis inte alltid behöver köpa helt nya möbler. Samma gäller i sovrummet. Det är ju så mycket enklare att addera en ny filt, ett nytt vackert överkast eller några nya kuddar till bäddningen än att exempelvis måla om hela rummet eller köpa helt nya möbler. Här nedan finner du alla kuddar, filtar och handdukar som just nu säljs till kampanjpris! I vårt breda sortiment av prydnadskuddar och filtar finner du allt du kan tänka dig behöva för att öka myskänslan i din inredning. Vare sig du är ute efter lyxiga kuddar i sammet eller mjuka plädar i ull finns det här något för alla hem och inredningsstilar. När höstmörkret faller in vill vi värma oss i soffan med en mjuk och varm filt för att njuta av vår mest spännande bok eller favoritserie. Vad passar inte då bättre än att införskaffa sig en ny vacker och dekorativ pläd på REA hos oss? Här nedan finner du mängder med vackra kuddar till soffan, sköna plädar till kyliga kvällar och snygga kökshanddukar till köket som alla just nu säljs till kampanjpris! Först till kvarn! Alla lagervaror skickas oftast samma dag som du lägger ordern och du kan därför förvänta dig blixtsnabba leveranser!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!