Lampor, taklampor och belysning online - Bästa Priserna på Reforma Sthlm - Vintage möbler på nätet - Bästa priserna - Köp inredning online på Reforma Sthlm

Vintage BELYSNING

20
RESPONSIBLE
Fabrikslampa - Mässing
1199 kr (1499 kr)
6-9 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Fabrikslampa vintage - Svart
1119 kr (1399 kr)
6-9 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Fabrikslampa vintage - Patina vit
799 kr (999 kr)
6-9 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Fabrikslampa vintage - Koppar
927 kr (1159 kr)
6-9 arbetsdagar
20
RESPONSIBLE
Fabrikslampa vintage - Patina turkos
895 kr (1119 kr)
6-9 arbetsdagar

Retro möbler & vintage samlat

Älskar du precis som vi vintage inredning, retro möbler och loppisfynd?! Då har du hittat rätt! Vi har ett stort utbud av vintage möbler med en härlig patina! Stolar, bord, pallar, äppellådor, trälådor och mycket mer! Blanda vintage med modern desig och ditt hem får en levande känsla!

Inred hemmet med retro-känsla

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av vintage möbler och inredning du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage vintage möbler och inredning, moderna vintage möbler och inredning och mycket mer! Att dekorera hemmet med vintage möbler och inredning är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är ju vintage möbler och inredning vackra, så gör dina vintage möbler och inredning till ett smycke i hemmet!

Modern vintage inredning

Oavestt om du vill ha vintage möbler och inredning med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla vintage möbler och inredning!

Shabby Chic Retro

Våra vintage möbler och inredning passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm!