Matta 'Soho' 170x230 cm - Beige/Vit - Reforma Sthlm
Matta 'Soho' 170x230 cm - Beige/Vit i gruppen INREDNING / Mattor / Vävda & handknutna mattor hos Reforma Sthlm (SH104GE)
Matta 'Soho' 170x230 cm - Beige/Vit
Matta 'Soho' 170x230 cm - Beige/Vit
Matta 'Soho' 170x230 cm - Beige/Vit
Matta 'Soho' 170x230 cm - Beige/Vit
Matta 'Soho' 170x230 cm - Beige/Vit
Matta 'Soho' 170x230 cm - Beige/Vit

Matta 'Soho' 170x230 cm - Beige/Vit

5180 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 6-10 arbetsdagar

Klimatneutrala möbler

Fri frakt över 499 kr

Köp nu, betala i februari

Vår unika prisgaranti

 • Produktinformation
 • Soho' är mattan från det hållbara varumärket Classic Collection som finns i flera färger och passar in i alla hem. Den är handvävd och är etiskt tillverkad av 90% ull och 10% bomull. Mattan har en beige färg och ett mönster som andas både klassik och modern design. Den har en både kort/låg och lång/hög lugg som en olika dimensionen och ger en känlsa av lyx. Då den är exklusivt handgjord blir varje matta unik och levande i sin färg och sitt mönster. Även storleksvariation på +/- 5% kan förekomma.
  Bredd: 170 cm
  Längd: 230 cm
  Material: Bomull, Ull
  Färg: Beige, Vit
  Varumärke: Classic Collection
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   0

  Andra köpte även

  Träbänk 'Nadi'
  687 kr
  18-21 arbetsdagar
  15
  Taklampa - Grön/Guld
  511 kr (601 kr)
  8-11 arbetsdagar
  RESPONSIBLE
  Bordslampa 'Tropez'
  775 kr
  6-9 arbetsdagar

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.