MÖBLER / Bord / Matgrupper

Matgrupper & matsalsgrupper

Uppdatera hemmets hjärta, det vill säga köket eller matplatsen, med en ny matgrupp! Matgruppen är kanske de viktigaste möblerna som du har i hemmet då du kring denna grupp spenderar en stor och betydelsefull del av din vakna tid. 

En prisvärd matgrupp online

Kring middagsbordet sker samtal mellan familjemedlemmar och skratt med vänner. Det är här som dina barn kanske läser sina läxor och som julbaket sker i december. Därför vill du köpa en matgrupp som håller länge, har en snygg design och som dessutom är prisvärd och därmed snäll mot plånboken. På Reforma säljer vi matgrupper med extra bra pris där stolar och bord matchar perfekt just för att du ska få den där helhetskänslan som alla vill åt i köket eller matsalen. På Reforma kan du handla prisvärda matgrupper på nätet och få hela matsalsgruppen levererad hem till dörren. Hur smidigt och skönt låter inte det? När du handlar din nya matgrupp till köket hos oss kan du förvänta dig säkra betalningar, snabb leverans och en hjälpsam kundtkänst. En prisvärd matgrupp ska dessutom hålla länge och vi är därför stolta över att garantera våra matgruppers goda kvalité. De är både hållbara och tidlösa i sin design så att du ska kunna njuta av dem år efter år. Här nedan finner du matgrupper i rustik och vintage stil med matbord av järn och trä tillsammans med riktiga klassiker till stolar. Den industriella inredningsstilen är otroligt populär och vi är övertygade om att det beror på faktumet att dessa möbler passar så väl in i både de moderna hemmen och de mer lantliga hushållen.


Rektangulära matbord med snygga stolar – välj en matgrupp som passar i ditt hem

Ett rektangulärt matbord är nog den mest vanliga och mest populära typ av matbord. Det har en klassisk och funktionell form där utrymme finns för både gäster, dukning och mat. Innan du införskaffar dig en ny matgrupp ska du fundera över vad du vill fylla för behov med din matsalsgrupp. Har du ett mindre kök eller matsal är våra vintage matgrupper perfekt för dig då både borden och stolarna är nätta, just för att de inte ska ta upp allt för mycket utrymme. Se även till att höjden på både matbord och stolar är det du är ute efter. Ett klassiskt matbord mäter ca 75 cm i höjd och en bra distans mellan sitthöjden på stolarna och matbordets skiva är ca 30cm, detta då du ska få nog med plats för dina ben och inte sitta för lågt eller för högt när du äter.

Letar du efter en ny matgrupp till hemmet?

Letar du efter en ny matgrupp till ditt kök eller din matsal? Då har du kommit rätt! Vi på Reforma Sthlm erbjuder flera olika typer av matgrupper eller matsalsgrupper, främst i rustik och vintage stil. Vi vill att du ska handla en matgrupp som du tycker är snygg, praktisk och som passar i ditt hem! På Reforma kan du handla mängder med möbler från varumärken som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver samt från vårt egent varumärke Reforma. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa matbord på nätet!