Köp krokar och klädhängare online hos Reforma Sthlm

Krokar, Hängare & Klädhängare

Välkommen till vårt breda sortiment av krokar, galgar och hängare. Med en vacker krok eller hängare kan du enkelt skapa en iögonfallande och vacker detalj i din inredning samtidigt som kroken fyller en praktisk och smart funktion. 

Kombinera design och funktionalitet med en ny krok eller klädhängare

Alla rum behöver oftast en ny krok, kanske framförallt sovrummet, köket, hallen och badrummet. Vi har mängder med olika varianter av krokar och hängare just för att du ska kunna hitta en variant som passar i ditt hem och fyller det syfte du är i behov av. Letar du efter en enkel krok att sätta upp i badrummet bredvid tvättfatet finns här ett stort urval som exempelvis vintage krokar i järn. Letar du efter en mer unik krok för att sätta pricken över i:et i din köksinredning kan du här hitta vackra krokar i marmor eller varför inte en häftig krok i sammet?! Här nedan kan du enkelt klicka hem nya krokar och hängare på nätet. Alla hem är i behov av praktisk och snygg förvaring. Krokar och klädhängare är ett perfekt sätt att få upp allt från kläder till handdukar på ett snyggt och smidigt sätt. Vare sig du känner att jackorna tar över hallen eller känner behov av en handduk nära till hands i köket kan du med en krok eller en klädhängare hitta en lösning som passar dig. På Reforma hittar du både moderna och klassiska krokar och hängare som alla kommer att underlätta din vardag hemma. Det är en praktisk förvaringslösning i såväl sovrummet och hallen som i vardagsrummet eller köket. Fäst flera olika krokar på raken i ditt sovrum för att skapa en unik och bohemisk känsla. Eller satsa på en vägghängare med flera krokar för att skapa en mer subtil och designad förvaringslösning i ditt hem.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
Väggfäste 'Supply' - Svart
189 kr
1-2 arbetsdagar
40
Klädhängare med skohylla - Ek
1375 kr (2292 kr)
1-2 arbetsdagar
-4
Järnkrok - Mässing
65 kr (65 kr)
1-2 arbetsdagar
Klädhängare - Svart
584 kr
1-2 arbetsdagar
17
Krok i marmor - Large Brown
249 kr (300 kr)
1-2 arbetsdagar
Hängare '4 hooks' - Ek
380 kr
1-2 arbetsdagar
40
Klädhängare med skohylla - Valnöt
1375 kr (2292 kr)
1-2 arbetsdagar
Mässingkrokar - 2pack
297 kr
1-2 arbetsdagar
10
Hängare '5 hooks' - Silver
139 kr (155 kr)
1-2 arbetsdagar
Hängare '10 hooks' - Ek
527 kr
1-2 arbetsdagar
Hatthylla - Järnnät/Svart
518 kr
1-2 arbetsdagar
19
Krok i marmor - Medium Green
189 kr (232 kr)
1-2 arbetsdagar
Krok i mässing - Small
283 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghylla 'Retro metall' - Grå
472 kr
1-2 arbetsdagar
25
Klädhängare 'Ironet' - Svart/Metall
1069 kr (1419 kr)
1-2 arbetsdagar
18
Hängare 7 hooks - Mässing
959 kr (1170 kr)
1-2 arbetsdagar
-5
Krok - Pingving
148 kr (148 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Toalettpappershållare 'Via' - vit/stål
242 kr (404 kr)
1-2 arbetsdagar
Hängare Rack - Svart
433 kr
1-2 arbetsdagar
13
Mässingkrokar runda - 2pack
259 kr (297 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Krok i marmor - Medium Brown
139 kr (232 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Krok i borstad mässing - Medium
238 kr (397 kr)
1-2 arbetsdagar
Spegel/Klädstång - Svart
3387 kr
1-2 arbetsdagar
Hatthylla S - Mässing/Metall
1395 kr
6-9 arbetsdagar
Klädställning - Svart
1149 kr
6-9 arbetsdagar
7999 kr
Tillfälligt slut
Klädställning - Svart
2165 kr
6-9 arbetsdagar
Krok i mässing - Large
600 kr
6-9 arbetsdagar

Krokar och hängare från House Doctor, Cozy Living och Maze

På Reforma hittar du ett brett sortiment med mängder av olika krokar och hängare. Här kan du enkelt handla krokar från välkända varumärken så som House Doctor, Maze, Cozy Living, Nordal, Hubsch och Ib Laursen. Letar du efter de populära krokarna från det svenska varumärket Maze, tillverkade i metall med en lekfull design? Eller letar du efter moderna och stiliga hängare i trä eller stål från House Doctor? Då har du kommit helt rätt. I vårt breda sortiment kommer du hitta klädhängare och krokar från flera olika varumärken och i mängder med olika varianter och stilar.

Köp krokar och hängare på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage krokar och hängare, moderna krokar och hängare, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina krokar och hängare till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya krokar och hängare här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har krokar och hängare i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den krok som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha krokar och hängare med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och krokar och hängare passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en krok eller hängare på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.