Köp krokar och klädhängare online hos Reforma Sthlm

Krokar, Hängare & Klädhängare

Välkommen till vårt breda sortiment av krokar, galgar och hängare. Med en vacker krok eller hängare kan du enkelt skapa en iögonfallande och vacker detalj i din inredning samtidigt som kroken fyller en praktisk och smart funktion. 

Kombinera design och funktionalitet med en ny krok eller klädhängare

Alla rum behöver oftast en ny krok, kanske framförallt sovrummet, köket, hallen och badrummet. Vi har mängder med olika varianter av krokar och hängare just för att du ska kunna hitta en variant som passar i ditt hem och fyller det syfte du är i behov av. Letar du efter en enkel krok att sätta upp i badrummet bredvid tvättfatet finns här ett stort urval som exempelvis vintage krokar i järn. Letar du efter en mer unik krok för att sätta pricken över i:et i din köksinredning kan du här hitta vackra krokar i marmor eller varför inte en häftig krok i sammet?! Här nedan kan du enkelt klicka hem nya krokar och hängare på nätet. Alla hem är i behov av praktisk och snygg förvaring. Krokar och klädhängare är ett perfekt sätt att få upp allt från kläder till handdukar på ett snyggt och smidigt sätt. Vare sig du känner att jackorna tar över hallen eller känner behov av en handduk nära till hands i köket kan du med en krok eller en klädhängare hitta en lösning som passar dig. På Reforma hittar du både moderna och klassiska krokar och hängare som alla kommer att underlätta din vardag hemma. Det är en praktisk förvaringslösning i såväl sovrummet och hallen som i vardagsrummet eller köket. Fäst flera olika krokar på raken i ditt sovrum för att skapa en unik och bohemisk känsla. Eller satsa på en vägghängare med flera krokar för att skapa en mer subtil och designad förvaringslösning i ditt hem.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
61
Klädhängare med skohylla - Vit
799 kr (2029 kr)
1-2 arbetsdagar
61
Klädhängare med skohylla - Ek
799 kr (2029 kr)
1-2 arbetsdagar
61
Klädhängare med skohylla - Valnöt
799 kr (2029 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Krok i marmor - Large Grey
171 kr (285 kr)
1-2 arbetsdagar
Krok i mässing - Large
569 kr
1-2 arbetsdagar
Hängare '10 hooks' - Ek
527 kr
1-2 arbetsdagar
Krok i mässing - Small
283 kr
1-2 arbetsdagar
Krok - Pingving
179 kr
1-2 arbetsdagar
40
Klädhängare Pinnacle - Grå
917 kr (1529 kr)
1-2 arbetsdagar
Hängare '4 hooks' - Ek
369 kr
1-2 arbetsdagar
Hatthylla - Järnnät/Svart
429 kr
1-2 arbetsdagar
40
Krok i borstad mässing - Medium
238 kr (397 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Krok - Rosé marmor
143 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
Spegel/Klädstång - Svart
2797 kr
1-2 arbetsdagar
Hängare 7 hooks - Mässing
1198 kr
1-2 arbetsdagar
Få kvar!
Klädställning - Svart/Stål
2030 kr
1-2 arbetsdagar
Mässingkrokar - 2pack
299 kr
1-2 arbetsdagar
Krok - Kanin
138 kr
1-2 arbetsdagar
Mässingkrokar runda - 2pack
299 kr
1-2 arbetsdagar
40
Krok i borstad mässing - Large
344 kr (573 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Krok - Mörkgrön marmor
143 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
Kappstång '10 hooks' - Ek
588 kr
1-2 arbetsdagar

Krokar och hängare från House Doctor, Cozy Living och Maze

På Reforma hittar du ett brett sortiment med mängder av olika krokar och hängare. Här kan du enkelt handla krokar från välkända varumärken så som House Doctor, Maze, Cozy Living, Nordal, Hubsch och Ib Laursen. Letar du efter de populära krokarna från det svenska varumärket Maze, tillverkade i metall med en lekfull design? Eller letar du efter moderna och stiliga hängare i trä eller stål från House Doctor? Då har du kommit helt rätt. I vårt breda sortiment kommer du hitta klädhängare och krokar från flera olika varumärken och i mängder med olika varianter och stilar.

Köp krokar och hängare på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage krokar och hängare, moderna krokar och hängare, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina krokar och hängare till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya krokar och hängare här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har krokar och hängare i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den krok som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha krokar och hängare med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och krokar och hängare passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en krok eller hängare på nätet!