Posters 50 x 70 cm - Tavlor & posters - INREDNING| | [TEXT_KO

Posters 50 x 70 cm

Posters är den perfekta inredningsdetaljen när det känns som att det saknas något i ditt hem. Känns väggarna lite kala och saknar du lite färg? Då är posters den perfekta lösningen! Skapa en härlig tavelvägg i hemmet eller placera flera tavlor på olika ställen i hemmet för enhetlighet. Med posters finns det inga begränsningar! Inred efter smak och tycke och byt sedan enkelt ut efter årstid, stil eller när du helt enkelt känner för en förändring.

Handla posters online hos Reforma

Upptäck vårt stora utbud av härliga posters nedan! Vi har ett brett sortiment för att just du ska kunna hitta en eller flera posters som passar in i ditt hem. Inspireras bland posters av kartor, växter eller vackra platser. Vi uppmanar dig att våga mixa och matcha och hitta just din favorit kombination av våra konstverk!

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Sortera
25
RESPONSIBLE
Poster 'Sold Shapes' 50x70 - Beige/Blå
597 kr (799 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
47
RESPONSIBLE
Poster 'Composition 01' 50x70 - Multi
447 kr (849 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Poster 'Midnight' 50x70 - Svart
435 kr
3-5 veckor (Köp nu, betala vid lev)
Köp
Info
60
Poster - Världskarta Hemispheres
96 kr (239 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
44
RESPONSIBLE
Poster 'Different Ways I' 50x70 - Gul/Beige
451 kr (799 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
51
RESPONSIBLE
Poster 'Essence of Ballet 06' 50x70 cm - Svart/Vit
659 kr (1349 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Poster 'BLOOM Cyan' 50x70 - Multi
650 kr
3-5 veckor (Köp nu, betala vid lev)
Köp
Info


Posters från Bloomingville, Paper Collective och Poster Reforma

Vårt utbud av posters kommer från ett flertal olika varumärken för att våra kunder som hitta konst som passar deras stil och hem. Upptäck de kreativa och konstnärliga posterna från Paper Collective, de vintage inspirerande avbildningarna av klassiska skolplanscher från Poster Reforma eller eleganta naturmotiv från Bloomingville.

Skapa en tavelvägg med posters från Reforma

Vi på Reforma älskar tavelväggar! Vi tycker att det är det perfekta sättet att skapa en unik och personlig känsla i ett hem. Vi har posters i olika storlekar, färger och stilar som du enkelt kan para ihop med våra tavelramar eller posterhängare. Våga mix och matcha olika storlekar, färger och prints för att få en ultimata tavelväggen och skapa en wow-faktor i rummet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!