Ljusstakar / Lanternor / Adventsljusstakar

Skapa rätt stämning och känsla i din inredning med hjälp av ljusstakar och ljuslyktor. Ett effektivt sätt att höja mysfaktorn i hemmet. Välkommen till Reformas breda utbud av ljusstakar!

Handla ljusstakar och ljuslyktor från House Doctor, Ib Laursen, Bloomingville och Nordal

Med hjälp av en vacker ny ljuslykta eller en härlig ny ljusstake skapar du rätt stämning och känsla i din inredning. På Reforma hittar du mängder med olika varianter av ljusstakar i flera olika stilar, material, färger och former. När du ska införskaffa dig en ny ljusstake bör du fundera över vilken typ som skulle lyfta ditt rum bäst. Behöver du en modern ljusstake i svart järn eller silver? En klassisk ljusstake i mässing eller brons? Eller en mer vintage ljusstake gjord i återvunnet material? När du valt vilken typ av stil du önskar är det bara att botanisera dig i vårt breda utbud av ljusstakar och ljuslyktor. Oavsett vilken typ av ljusstake du letar efter kommer du på Reforma garanterat hitta en som passar perfekt in i ditt hem. Vi erbjuder blixtsnabba leveranser, trygga betalningar, en tillmötesgående kundtjänst och fria returer. Att handla ljuslyktor och ljusstakar

Visa filter Dölj filter
Färg
Blå Brons Brun Grå Grön Guld Järn Koppar Mässing Natur Orange Rosa Silver Svart Transparent Trä Turkos Vintage Vit
Varumärke
A Lot Decoration Alot Decoration Bloomingville Broste Copenhagen DAY Home Eightmood Eja House Doctor Hubsch Interstil Lilla Bruket Madam Stoltz Nordal Nordstjerne Olsson & Jensen Själsö Nordic Star Trading Trademark Living Vintage
61
Ljuslykta - Fjäril
39 kr (99 kr)
1-2 arbetsdagar
77
Ljuslykta - Koppar (stjärna)
39 kr (169 kr)
1-2 arbetsdagar
61
Hänglykta i glas
39 kr (99 kr)
1-2 arbetsdagar
3
Ljusstake - Marmor (Stor)
99 kr (102 kr)
1-2 arbetsdagar
30
Ljushållare - Naturlig sten
69 kr (99 kr)
1-2 arbetsdagar
46
Ljuslykta x 3 - Vit och metall
195 kr (359 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Ljusstake Molecular - Svart
99 kr (117 kr)
1-2 arbetsdagar
45
Ljuslykta - Grafisk Guld
99 kr (179 kr)
1-2 arbetsdagar
Ljusstake - Svart/Singel
173 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusstake - Kub
329 kr
1-2 arbetsdagar
72
Ljusstake 4 ljus - Koppar
99 kr (349 kr)
3-4 arbetsdagar
Ljusstake - Mässing/Singel
173 kr
1-2 arbetsdagar
17
Ljuslykta - Vit geometrisk
99 kr (119 kr)
1-2 arbetsdagar
50
Lykta Nät - Vit
99 kr (199 kr)
1-2 arbetsdagar
60
Ljusstake - Grå Large
79 kr (199 kr)
1-2 arbetsdagar
Lanterna 'Box' - Vintage
169 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusstake 'Oak' - Guld
289 kr
1-2 arbetsdagar
72
Vit ljuslykta med guldmönster
39 kr (139 kr)
1-2 arbetsdagar
Doftljus - Koriander
529 kr
1-2 arbetsdagar

Inred med dina nya ljusstakar, ljushållare och ljuslyktor från Reforma Sthlm

Att inreda är roligt, inspirerande och härligt. Att inreda med ljusstakar, ljushållare och ljuslyktor är om möjligt ännu mer roligt, inspirerande och härligt! Ljusstakar är ett väldigt tacksamt sätt att bringa liv till din inredning då det snabbt och enkelt skapar personlighet och myskänsla till ditt hem. Ett hem kan verkligen aldrig få för få ljusstakar och ljuslyktor och de passar i hemmets alla rum och hörn. Uppdatera ditt sovrum med en ny ljuslykta på sängbordet, uppdatera vägghyllan i hallen med en härlig ljuslykta som välkomnar dig och dina gäster när det vankas middag, ställ en vacker ljusstake på fönsterblecket i vardagsrummet, eller på köksbordet för att sätta pricken över i:et på din dukning. De flesta av våra ljusstakar och ljuslyktor är gjorda i brandsäkra material så som metall och sten. Men en del varianter finns i plast och trä vilket är otroligt trendigt och snyggt. Var noga med att aldrig lämna ditt hem med tända ljus, så släck alltid innan du går hemifrån eller lämnar ett rum under en längre tid!

Ljusstakar, ljuslyktor, lanternor och adventsljusstakar

Trött på dina ljuslyktor och ljusstakar hemma? Ta en titt hos oss på Reforma Sthlm och hitta nya ljusstakar, ljuslyktor, lanternor och adventsljusstakar som faller dig i smaken! Behöver du nya ljuslyktor till köket? En lanterna till vardagsrummet? En ny adventsljusstake till matsalen eller lanternor till uterummet? Vi har ljusstakar och lyktor med såväl modern som vintage stil från kända varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Trademark Living, Hubsch m.fl. Hitta dina nya tavlor och affischer här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har ljusstakar, ljuslyktor, lanternor och adventsljusstakar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den de ljusstakar som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Vi erbjuder ljusstakar och ljuslyktor från flera välkända varumärken som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver samt från vårt egent varumärke Reforma. Våra ljusstakar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa ljusstakar, ljuslyktor, lanternor och adventsljusstakar på nätet!