Ljusstakar online / Ljusstakar på nätet / Köpa ljusstakar online

Ljusstakar / Lanternor / Adventsljusstakar

Skapa rätt stämning och känsla i din inredning med hjälp av ljusstakar och ljuslyktor. Ett effektivt sätt att höja mysfaktorn i hemmet. Välkommen till Reformas breda utbud av ljusstakar!

Handla ljusstakar och ljuslyktor från House Doctor, Ib Laursen, Bloomingville och Nordal

Med hjälp av en vacker ny ljuslykta eller en härlig ny ljusstake skapar du rätt stämning och känsla i din inredning. På Reforma hittar du mängder med olika varianter av ljusstakar i flera olika stilar, material, färger och former. När du ska införskaffa dig en ny ljusstake bör du fundera över vilken typ som skulle lyfta ditt rum bäst. Behöver du en modern ljusstake i svart järn eller silver? En klassisk ljusstake i mässing eller brons? Eller en mer vintage ljusstake gjord i återvunnet material? När du valt vilken typ av stil du önskar är det bara att botanisera dig i vårt breda utbud av ljusstakar och ljuslyktor. Oavsett vilken typ av ljusstake du letar efter kommer du på Reforma garanterat hitta en som passar perfekt in i ditt hem. Vi erbjuder blixtsnabba leveranser, trygga betalningar, en tillmötesgående kundtjänst och fria returer. Att handla ljuslyktor och ljusstakar

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
25
Lanterna - 'Drop'
46 kr (61 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Doftljus 'Sandalwood & Jasmine'
116 kr (155 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Noblesse Ljuslykta 6.6 cm - Smoke
104 kr (139 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Ljusstjärna naturlig sten  - Star
47 kr (63 kr)
1-2 arbetsdagar
Ljusstake 'GILI' - Gyllene L
170 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusstake 'TORO' - Svart
352 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusstake 'CHIROS' - Korall
254 kr
1-2 arbetsdagar
25
Kandelaber 'Ira' - Svart
407 kr (543 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Ljusstake 'Trivo' S - Svart
98 kr (131 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Ljushållare 'Candle' - Antikmetall
204 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusstake 'Tealight'
469 kr
1-2 arbetsdagar
25
Ljuslykta 'Calore' M - Lila
267 kr (356 kr)
1-2 arbetsdagar
Ljuslykta 'Calore' M - Blå
447 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusstake 'CHIROS' - Klar S
254 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusslinga - Vit
381 kr
1-2 arbetsdagar
25
Ljushållare 'Marblelous' - Grön
143 kr (191 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Ljusstake - Guld
44 kr (59 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Ljuslykta 'Genuine' - Svart (L)
256 kr (341 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Ljuslykta 'Genuine' - Svart (XL)
298 kr (397 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Ljusstake - Svart/Singel
149 kr (199 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Ljusshållare - antik
30 kr (40 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage lanterna
419 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Rund Ljusstake - Vintage
269 kr
1-2 arbetsdagar
25
Ljusstake 'Cirque' - Mässing
554 kr (738 kr)
1-2 arbetsdagar
Loungestol - Röd/Rosa
5352 kr
6-10 arbetsdagar
Ljuskrona 'CHARIS' - Gyllene
10472 kr
6-10 arbetsdagar
Lykta 'Asi' - Mörkgrå
588 kr
6-10 arbetsdagar
Ljusstake 'FLORES' - Svart
859 kr
6-10 arbetsdagar

Inred med dina nya ljusstakar, ljushållare och ljuslyktor från Reforma Sthlm

Att inreda är roligt, inspirerande och härligt. Att inreda med ljusstakar, ljushållare och ljuslyktor är om möjligt ännu mer roligt, inspirerande och härligt! Ljusstakar är ett väldigt tacksamt sätt att bringa liv till din inredning då det snabbt och enkelt skapar personlighet och myskänsla till ditt hem. Ett hem kan verkligen aldrig få för få ljusstakar och ljuslyktor och de passar i hemmets alla rum och hörn. Uppdatera ditt sovrum med en ny ljuslykta på sängbordet, uppdatera vägghyllan i hallen med en härlig ljuslykta som välkomnar dig och dina gäster när det vankas middag, ställ en vacker ljusstake på fönsterblecket i vardagsrummet, eller på köksbordet för att sätta pricken över i:et på din dukning. De flesta av våra ljusstakar och ljuslyktor är gjorda i brandsäkra material så som metall och sten. Men en del varianter finns i plast och trä vilket är otroligt trendigt och snyggt. Var noga med att aldrig lämna ditt hem med tända ljus, så släck alltid innan du går hemifrån eller lämnar ett rum under en längre tid!

Ljusstakar, ljuslyktor, lanternor och adventsljusstakar

Trött på dina ljuslyktor och ljusstakar hemma? Ta en titt hos oss på Reforma Sthlm och hitta nya ljusstakar, ljuslyktor, lanternor och adventsljusstakar som faller dig i smaken! Behöver du nya ljuslyktor till köket? En lanterna till vardagsrummet? En ny adventsljusstake till matsalen eller lanternor till uterummet? Vi har ljusstakar och lyktor med såväl modern som vintage stil från kända varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Trademark Living, Hubsch m.fl. Hitta dina nya tavlor och affischer här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har ljusstakar, ljuslyktor, lanternor och adventsljusstakar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den de ljusstakar som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Vi erbjuder ljusstakar och ljuslyktor från flera välkända varumärken som t.ex. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver samt från vårt egent varumärke Reforma. Våra ljusstakar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa ljusstakar, ljuslyktor, lanternor och adventsljusstakar på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.