MÖBLER / Sittmöbler / Matgrupper

Matgrupper

Välkommen till vårt fina utbud av matgrupper online. Här har vi samlat alla matgrupper där du får ett paketpris för stolar och bord som matchar fint med varandra. Matgruppen är nog de mest centrala möblemanget i våra hem där vi samlas på kvällarna.

Matgrupper för alla inredningsstilar online

Vi har matgrupper för alla stilar att köpa online på Reforma. Här finner du några färdigs matgrupper men vi har även många matbord och matstolar som är från samma serie som passar som handen i handsken ihop men som även går att köpa var för sig. Matgruppen sätter ofta stilen för hur hela matplatsen upplevs. Vad gillar du bäst? Den klassiska, moderna eller rustika stilen? Vi har matgrupper för alla stilarna. Om du söker efter en matgrupp i en mer rustik stil online kan du kolla efter träbord med ben i järn och stolar i stål eller läder. Om du gillat den mer klassiska stilen online passar exempelvis ett vitt bord och matcha med pinnstolar med dyna. Vi på Reforma har självklart även matgrupper för den mer moderna stilen. Ett runt bord med marmorskiva och underrede av mässing. Matcha med stolar i det behagliga materialet sammet. Alla dessa matgrupper hittar du på nätet hos Reforma. 

23
Matgrupp 'Runt Carrie' - 1 Bord & 4 Stolar
5543 kr (7179 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Matgrupp 'Runt Kungsholmen' - 1 Bord & 4 Stolar
5397 kr (6349 kr)
1-2 arbetsdagar
23
Matgrupp 'Hornstull ' -  1 Bord & 2 Bänkar
13209 kr (17097 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Matgrupp 'Hornstull Lux' - 1 Bord & 4 Stolar
8712 kr (10249 kr)
46-51 arbetsdagar
15
Matgrupp 'Marbelous Lux' - 1 Bord Ø100 & 4 Stolar
6587 kr (7749 kr)
46-51 arbetsdagar
15
Matgrupp 'Runt Forma' - 1 Bord & 4 Stolar
3459 kr (4069 kr)
10-15 arbetsdagar
28
Matgrupp 'Runt Lycke' - 1 Bord & 4 Stolar
5319 kr (7409 kr)
42-47 arbetsdagar
32
Matgrupp 'Runt Elegant' - 1 Bord & 4 Stolar
5659 kr (8279 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Matgrupp 'Hornstull Forma' 1 Bord & 4 Stolar
7029 kr (8269 kr)
10-15 arbetsdagar

Matgruppen är mer än bara en matplats

Matplatsen och matgruppen har oftast en central plats i våra hem. Här samlas vi med familj och vänner för flera olika aktiviteter såsom läxläsning, sällskapspel och självklart för att äta. Vad använder du din matgrupp till? Behöver du ett mer stabilt och tåligt bord såsom ett bord med en laminat skiva. Eller sitter du inte jätteofta vid din matgrupp utan sitter mer i soffan och äter umgås så kanske du tycker det är viktigare att matgruppen har en hög design än funktionalitet. Oavsett vad du söker efter för matgrupp online, så hittar du det här hos oss på Reforma.

Matgrupper finns i flera storlekar och former på nätet

Hos oss på Reforma hittar du matgrupper, bord och stolar i flera olika former. Har du ont om plats men har ofta många gäster över på middag och behöver ett stort bord är bord med iläggsskivor eller klaffbord perfekta. De går att göra små och smidig men även större när det behövs extra sittplatser. Till klaffbordet är det bra att satsa på ett antal rejäla stolar som står vid bordet alltid. Men sedan ha flera klaffstolar att kunna ta fram när gästerna anländer. Har du en kvadratisk matplats passar ett runt bord väldigt bra. Runda bord är väldigt sociala då alla kan prata med alla och se varandra runt bordet. Om du har ett avlångt rum där du ska placera matgruppen passar mer rektangulära matbord. Förutom form är det viktigt att tänka ut hur många sittplatser du behöver och hur många ni är i familjen.

Hos oss på Reforma hittar du snygga matgrupper online som passar i alla våra hem, om du inte hittar någon matgrupp här hittar du fler bord och stolar under respektive kategori!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.