Förvaring - OUTLET| | [TEXT_KORT]

OUTLET - Förvaring

Filtrera på
Varumärke
Färg
Sortera
69
TV-bänk 'Punt' - Ek/Svart
2639 kr (8649 kr)
1-2 arbetsdagar
44
TV-bänk 'Sailor' - Rotting/Svart
4499 kr (7999 kr)
45-50 arbetsdagar
62
Byrå 'Elle' 45x110 - Turkos/Mässing
3999 kr (10499 kr)
1-2 arbetsdagar
69
Bokhylla 'Nevada' 80x173 - Ek/Grå
2179 kr (6999 kr)
1-2 arbetsdagar
21
Kryddhållare 'Salt Pepper Holder'
38 kr (48 kr)
1-2 arbetsdagar
24
Krok - Silvergrå/Smidesjärn
65 kr (86 kr)
1-2 arbetsdagar
26
Vinställ - Järn/Svart
988 kr (1330 kr)
1-2 arbetsdagar
60
RESPONSIBLE
Hängare - Vintage Blå
249 kr (623 kr)
1-2 arbetsdagar
10
RESPONSIBLE
Byrå/Sängbord 'Nordisk' - Ek/Glas
3670 kr (4077 kr)
Slutsåld!
60
Förvaringsask 'Clear' S - Transparent
70 kr (175 kr)
1-2 arbetsdagar
60
Bokstöd 'Terasso' - Mässing
495 kr (1237 kr)
1-2 arbetsdagar

Reforma Sthlm har ett stort utbud av förvaringsinredning i toppklass, perfekt för dig som behöver ordning & reda hemma

Förvaring från välkända märken till nedsatt pris

Reforma Sthlm erbjuder förvaringsinredning för alla möjliga syften. Med god förvaring skapar du ordning och reda i hemmet samtidigt som hemmet blir härligt städat. Våra förvaringsmöbler har också fina  former och färger och vi tror att du kan hitta något du verkligen gillar! Om du är i farten med att hitta förvaring kan du nu fynda bland annat krokar av olika slag. Med snygga krokar fräschar du upp hemmet, samtidigt som du får möjlighet att hänga upp alla dina saker. Vi har också golvhyllor, vägghyllor, klädhängare, korgar och mycket mer. Med snygga förvaringskorgar kan du gömma undan dina saker för att skapa ett städat intryck men samtidigt tillägga en fin detalj i ett rum.

Handla smidigt på internet hos Reforma Sthlm, designinredning i många olika former just nu till outletpris

Vi har krokar som är perfekta att använda i hallen för avhängning av jackor, eller som upphängning av annat i barnrummet eller sovrummet. Våra förvaringsprodukter finns i vintagestil, modern tappning och i stilren form för att nämna några. Hos oss har du ett stort sortiment av produkter från många kända märken, och du kan shoppa online hemifrån i lugn och ro. 

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!