Assietter - Tallrikar - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Assietter

Välkommen till Reformas breda utbud av assietter! Vare sig du är ute efter de perfekta stilrena tallrikarna till din vardagsdukning eller assietter till den festliga middagsbjudningen har vi de perfekta assietterna som passar för alla tillfällen.

Handla assietter av hög kvalitet från kända varumärken hos Reforma Sthlm

Ta din dukning till nya höjder med dessa assietter från Reforma! Våra assietter från välkända varumärken så som ByOn, Olsson och Jensen och Saga form kommer i en mängd olika stilar och former för att du ska hitta de rätta assietterna som får dig att lyckas med din dukning varje gång. Höj vardagslyxen genom att servera lunchfikat på vackra assietter med matchande kaffekoppar och karaffer eller skäm bort dina middagsgäster på festen genom att addera en vacker assiett till sidan om huvudrätten för en sidosallad eller bröd. Oavsett tillfälle hittar du assietter i hög kvalitet här på Reforma!

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Pris
Sortera
Assiett - 'Green cross'
121 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
53
Tallrik 'Asparagus' Small - Beige
142 kr (299 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
Assiett - 'Poppi'
299 kr
1-2 dagar
Köp
Info
50
Assiett 'Yuki' - Svart/Brun
162 kr (324 kr)
ca 1-3 v. (beställningsvara)
Köp
Info
43
Assiet 'Nature' 2-pack - Grå
258 kr (449 kr)
1-2 dagar
Köp
Info

Fixa dukningen med assietter för alla tillfällen

När det kommer till den perfekta dukningen finns det egentligen inga regler. Vi på Reforma erbjuder assietter i en mängd olika material och stilar där du enkelt kan hitta de klassiska tidlösa assietterna i neutrala färger som smälter in i varje dukning, eller varför inte mixa och matcha dina tallrikar och serveringsfat genom att pigga upp din dukning med att mixa och matcha assietter i olika härliga färger och former? Våra assietter är självklart i tillverkade i hög kvalitet och går att utmärkt att köra i diskmaskin.

Köp tallrikar och assietter online hos Reforma

Luta dig tillbaka och beställ assietter till dukningen enkelt och smidigt online hos Reforma Sthlm! Assietter på lager skickas oftast samma dag som du beställer och utöver det erbjuder vi självklart snabba och smidiga leveranser, generösa returprocesser och trygga och säkra betalningsalternativ!

Välkommen att handla dina assietter hos Reforma redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!