INREDNING / Mattor / Badrumsmattor

Badrumsmattor

Välkommen till Reformas breda utbud av badrumsmattor! En ny badrumsmatta lyfter inredningen i ditt badrum och får ett annars kalt rum kännas mycket mer hemtrevligt.

Köp badrumsmattor i jute, bomull och återvunna material!

Oavsett vilken typ av badrumsmatta du är ute efter kommer du här på Reforma hitta något som faller just dig i smaken. Våra absoluta favoriter just nu är mattorna tillverkade av återvunna PET-flaskor. Dessa mattor är lika mjuka och snygga, som de är snälla mot vår miljö! Med en speciell teknik omvandlas återvunna plastflaskor till en mjuk och härlig tråd som vävs till garn för att sedan skapa mjuka, slitstarka och hållbara mattor! Dessa mattor är så slitstarka att de till och med går att använda utomhus och just därför lämpar de sig extra bra att använda i badrummet.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Material
Pris
Bredd
Längd
Sortera
42
RESPONSIBLE
Dörrmatta 'Jute' 60x90 - Blå
697 kr (1199 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
33
RESPONSIBLE
Dörrmatta 'Fiona' 60x90 - Brun
619 kr (929 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
30
RESPONSIBLE
Matta 'Cozy Luxury' - Grå/Vit 60x90
509 kr (729 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
20
Matta 'Yin Yoga' - Blå
1599 kr (1999 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
41
RESPONSIBLE
Dörmatta 'Fiona' 60x90 - Svart
549 kr (929 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
48
RESPONSIBLE
Dörrmatta 'Fiona' 60x90 - Mörkgrå
549 kr (1049 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
Matta 'Seagrass' - Natur
1888 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Matta 'Yin Yoga' - Naturvit
1675 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Matta 'Yin Yoga' - Grå
1644 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Matta 'Yin Yoga' - Grön
1731 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
38
RESPONSIBLE
Dörrmatta 'Fiona' 60x90 - Grå
619 kr (999 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Mattallrik 'KORNIG' - Mörkblå
449 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Matta 'FILUCA' - Beige
9679 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Matta - Bomull
3080 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
41
Matta 'Malic' - Natur
1717 kr (2899 kr)
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Matta 'NOBLE' - Grå
947 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Matta 'PEARL' - Sand/Beige
4707 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Badrumsmatta 'LUNA' - Ljusbrun
599 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Badrumsmatta 'LUNA' - Benvit
599 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
52
RESPONSIBLE
Matta 'Cozy Luxury' - Grå 60x90
349 kr (729 kr)
20 v - Köp nu, betala vid leverans!
LÄGG I KUNDVAGNEN
Info
Matta 'Yin Yoga' - Rosa
1731 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Badrumsmatta från Nordal, House Doctor, Tica Copenhagen och Dixie

I vårt breda utbud av badrumsmattor och mattor anpassade för badrum finner du en uppsjö av olika välkända varumärken inom inredning och design. Här på Reforma kan du exempelvis handla vackra badrumsmattor från danska Nordal, danska House Doctor, danska Bloomingville, danska Tica Copenhagen och Dixie. Vi säljer även vackra badrumsmattor fårn DAY Home samt mer vintage och bohemiska varianter för den som vill skapa en mer unik och lantlig känsla i sitt badrum. Om du vill inreda ditt badrum till en lyxig och vacker oas är det mattan som du bör börja med. När du har den på plats kommer du uppleva vilket otroligt lyft ditt badrum får och därefter räcker det med en vacker ljuslykta så är du hemma!

Köp mattor och badrumsmattor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av mattor och badrumsmattor du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage mattor och badrumsmattor, moderna mattor och badrumsmattor och mycket mer! Att dekorera hemmet med mattor och badrumsmattor är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är ju mattor och badrumsmattor vackra, så gör dina mattor och badrumsmattor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya mattor och badrumsmattor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har mattor och badrumsmattor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta de mattor och badrumsmattor som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha mattor och badrumsmattor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla mattor och badrumsmattor! Våra mattor och badrumsmattor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa mattor och badrumsmattor på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!