Badrumsmattor

Mest populära i denna kategorin

Visa filter Dölj filter
Färg
Grå Grädde Multi färgad Natur Svart Vit
Varumärke
Bloomingville House Doctor Ib Laursen
Dörrmatta - Natur
539 kr
1-2 arbetsdagar
Matta - Cirkel/Jute
679 kr
6-10 arbetsdagar
Matta 'Natur' - Ull/Bomull
569 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Grå' - Ull/Bomull
759 kr
1-2 arbetsdagar
Badrumsmatta - Gummi
279 kr
6-10 arbetsdagar
Badrumsmatta - Flätad gummi
279 kr
6-10 arbetsdagar
Dörrmatta - Mönstrad
398 kr
6-10 arbetsdagar
Dörrmatta - Vit/Svart
398 kr
6-10 arbetsdagar

 

Köp mattor och badrumsmattor på nätet här hos Reforma Sthlm


Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av mattor och badrumsmattor du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage mattor och badrumsmattor, moderna mattor och badrumsmattor och mycket mer! Att dekorera hemmet med mattor och badrumsmattor är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är ju mattor och badrumsmattor vackra, så gör dina mattor och badrumsmattor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya mattor och badrumsmattor här hos oss på Reforma Sthlm!Vi har mattor och badrumsmattor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta de mattor och badrumsmattor som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! 


Oavestt om du vill ha mattor och badrumsmattor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla mattor och badrumsmattor!

Våra mattor och badrumsmattor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. 

Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa mattor och badrumsmattor på nätet!