INREDNING / Mattor / Badrumsmattor

Badrumsmattor

Välkommen till Reformas breda utbud av badrumsmattor! En ny badrumsmatta lyfter inredningen i ditt badrum och får ett annars kalt rum kännas mycket mer hemtrevligt.

Köp badrumsmattor i jute, bomull och återvunna material!

Oavsett vilken typ av badrumsmatta du är ute efter kommer du här på Reforma hitta något som faller just dig i smaken. Våra absoluta favoriter just nu är mattorna tillverkade av återvunna PET-flaskor. Dessa mattor är lika mjuka och snygga, som de är snälla mot vår miljö! Med en speciell teknik omvandlas återvunna plastflaskor till en mjuk och härlig tråd som vävs till garn för att sedan skapa mjuka, slitstarka och hållbara mattor! Dessa mattor är så slitstarka att de till och med går att använda utomhus och just därför lämpar de sig extra bra att använda i badrummet.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
RESPONSIBLE
Matta 'PET' - Rope Ivory 90x60
593 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Matta 'PET' - Rope Taupe 90x60
593 kr
1-2 arbetsdagar
Matta 'Doodle'
999 kr
1-2 arbetsdagar
40
RESPONSIBLE
Matta 'PET' - Dusty Blue 90x60
323 kr (539 kr)
1-2 arbetsdagar
Matta 'Yin Yoga' - Naturvit
1875 kr
6-9 arbetsdagar
Matta 'Yin Yoga' - Grå
1875 kr
6-9 arbetsdagar
Matta 'Yin Yoga' - Rosa
1875 kr
6-9 arbetsdagar
Matta 'Yin Yoga' - Blå
1875 kr
6-9 arbetsdagar
Matta 'Yin Yoga' - Grön
1875 kr
6-10 arbetsdagar
Dörrmatta - Mörkgrå
649 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Matta 'PET' - Rope Grey 90x60
593 kr
6-10 arbetsdagar
Matta 'Grid' 140x200
2029 kr
6-10 arbetsdagar
Badrumsmatta L - Svart/Vit
955 kr
6-10 arbetsdagar
Matta 'Day Hemp' - 50x90 cm
490 kr
47-50 arbetsdagar
Dörrmatta 'Rama' - 60x90
621 kr
13-16 arbetsdagar
Matta 100% Jute ' Natur
1400 kr
9-12 arbetsdagar

Badrumsmatta från Nordal, House Doctor, Tica Copenhagen och Dixie

I vårt breda utbud av badrumsmattor och mattor anpassade för badrum finner du en uppsjö av olika välkända varumärken inom inredning och design. Här på Reforma kan du exempelvis handla vackra badrumsmattor från danska Nordal, danska House Doctor, danska Bloomingville, danska Tica Copenhagen och Dixie. Vi säljer även vackra badrumsmattor fårn DAY Home samt mer vintage och bohemiska varianter för den som vill skapa en mer unik och lantlig känsla i sitt badrum. Om du vill inreda ditt badrum till en lyxig och vacker oas är det mattan som du bör börja med. När du har den på plats kommer du uppleva vilket otroligt lyft ditt badrum får och därefter räcker det med en vacker ljuslykta så är du hemma!

Köp mattor och badrumsmattor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av mattor och badrumsmattor du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage mattor och badrumsmattor, moderna mattor och badrumsmattor och mycket mer! Att dekorera hemmet med mattor och badrumsmattor är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är ju mattor och badrumsmattor vackra, så gör dina mattor och badrumsmattor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya mattor och badrumsmattor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har mattor och badrumsmattor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta de mattor och badrumsmattor som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha mattor och badrumsmattor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla mattor och badrumsmattor! Våra mattor och badrumsmattor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa mattor och badrumsmattor på nätet!