Vinglas - Glas - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Vinglas

En uppsättning snygga vinglas kan vara både den viktigaste och enklaste detaljen när det kommer till att lyckas med din dukning. Därför är vi på Reforma lite extra stolta att kunna erbjuda dig ett brett sortiment av vackra och funktionella vinglas som vi är helt övertygade om att du kommer att njuta av vid dina långa middagar och trevliga hemmakvällar. Givetvis består även en stor del av våra vinglas av återvunnet glas för att göra det enkelt för dig att handla både vackra och hållbara vinglas till hemmakvällen.

Handla vinglas i hög kvalitet online hos Reforma

Få glas är så viktiga som vackra vinglas när det kommer till din dukning. Här fångar du enkelt upp känslan av njutning oavsett vad du väljer att servera i det eleganta vinglaset. Den känslan har vi valt att ta vara på i vårt väl utvalda sortiment där du finner vinglas i en mängd olika stilar och modeller från välkända varumärken som House Doctor och HKliving. För dig som vill handla hållbart erbjuder Reforma självklart även vinglas framtagna i återvunnet glas, allt för att du enkelt och smidigt ska kunna hitta de vinglas som passar hemma hos just dig.

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Pris
Sortera
52
Champagneglas 'Main' - Klar
119 kr (249 kr)
1-2 dagar
Köp
RESPONSIBLE
Stol 'Gal' - Svart
659 kr
10-15 arbetsdagar
Köp

Förgyll middagen med eleganta vinglas till förmånliga priser

Enklaste sättet att sätta guldkant på din dukningen vare sig det kommer till vardag eller fest är att duka upp med en snygg uppsättning eleganta vinglas. Genom att använda sig av glas i olika höjder skapar du på en härlig dynamik i dukningen där dina vinglas kan ses som kronan på verket. Ta chansen att investera i en tidlös uppsättning av vinglas i klassisk i design elegant klarglas - eller varför inte pigga upp med med att en uppsättning vinglas i en härlig tonad färg eller i trendig retro-stil? Mixa och matcha dina vinglas för en lekfull känsla på bordet eller tona ner genom att hålla en röd tråd med glas ur samma serie. Du bestämmer själv vilken känsla du vill förmedla i din dukning och vi på Reforma har vinglasen till alla tillfällen.

Handla vinglas tryggt och säker online hos Reforma

På Reforma kan du enkelt och smidigt handla dina vinglas online med snabb och smidig leverans som passar dig. Lagerhållda vinglas skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och utöver det erbjuder vi givetvis även säkra och trygga betalningsalternativ, smidiga returprocesser och tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst. Välkommen att köpa dina nya vinglas hos Reforma idag!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!