Småförvaring - Hyllor & Förvaring - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Småförvaring

Förvara smart och smidigt med småförvaring i trendigt vintage. Här har vi samlat våra lite mer rustika och industriella förvaringsmöjligheter som ger dig möjlighet att förvara och organisera i ditt hem samtidigt som denna småförvaring bidrar till en personlig och rustik känsla till din inredning.

Köp småförvaring i vintage-stil online hos Reforma Sthlm

Nycklar, plånböcker i hallen eller tändstickor och tv-kontroller i vardagsrummet, alla rum behöver småförvaring. Här hittar du småförvaring i trendigt vintage som blir en snygg industriell inredningsdetalj samtidigt som du lätt håller ditt hem organiserat och hemtrevligt. Många av våra små förvaringsmöjligheter i vintage är tillverkat i återvunnet material och ger dig möjligheten att handla hållbart samtidigt som du tillför en unik och rustik känsla till din inredning.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Sortera
53
RESPONSIBLE
Äppellåda - Vintage
279 kr (599 kr)
1-2 dagar
Köp
Järnlåda 'Agustin'
576 kr
1-2 dagar
Köp
RESPONSIBLE
Vintage bricka - 6 glas
349 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Låda för dokumentförvaring
1799 kr
10-15 arbetsdagar
Köp

Inred altan och uteplats med klimatsmart småförvaring i vintage från Reforma

Inred din uteplats med vintage småförvaring för att uppnå den perfekta kombinationen av industriellt och lantligt. Upptäck bland annat våra industriella trälådor i återvunnet trä som gör sig perfekta för att förvara sittdynor för dina utemöbler eller filtar och plädar för kyliga sommarkvällar, eller varför inte fylla upp dina vintage lådor med rustika krukor och planera i? Med dessa små förvaringsmöjligheter i vintage fixar du enkelt den perfekta lantliga känslan till din uteplats samtidigt som du handlar hållbart och miljövänligt.

Välkommen att handla vintage småförvaring hos Reforma Sthlm redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!