Småförvaring - Hyllor & Förvaring - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Småförvaring

Förvara smart och smidigt med småförvaring i trendigt vintage. Här har vi samlat våra lite mer rustika och industriella förvaringsmöjligheter som ger dig möjlighet att förvara och organisera i ditt hem samtidigt som denna småförvaring bidrar till en personlig och rustik känsla till din inredning.

Köp småförvaring i vintage-stil online hos Reforma Sthlm

Nycklar, plånböcker i hallen eller tändstickor och tv-kontroller i vardagsrummet, alla rum behöver småförvaring. Här hittar du småförvaring i trendigt vintage som blir en snygg industriell inredningsdetalj samtidigt som du lätt håller ditt hem organiserat och hemtrevligt. Många av våra små förvaringsmöjligheter i vintage är tillverkat i återvunnet material och ger dig möjligheten att handla hållbart samtidigt som du tillför en unik och rustik känsla till din inredning.

50
Box Metal - Vintage Brun
599 kr (1199 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
50
RESPONSIBLE
Förvaringslåda 'Rustikt trä'
349 kr (699 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
50
Förvaringslåda '9 rum' - Vintage/Trä
679 kr (1349 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
30
RESPONSIBLE
Äppellåda - Vintage
349 kr (499 kr)
16 v - Köp nu, betala vid leverans!
LÄGG I KUNDVAGNEN
Info

Inred altan och uteplats med klimatsmart småförvaring i vintage från Reforma

Inred din uteplats med vintage småförvaring för att uppnå den perfekta kombinationen av industriellt och lantligt. Upptäck bland annat våra industriella trälådor i återvunnet trä som gör sig perfekta för att förvara sittdynor för dina utemöbler eller filtar och plädar för kyliga sommarkvällar, eller varför inte fylla upp dina vintage lådor med rustika krukor och planera i? Med dessa små förvaringsmöjligheter i vintage fixar du enkelt den perfekta lantliga känslan till din uteplats samtidigt som du handlar hållbart och miljövänligt.

Välkommen att handla vintage småförvaring hos Reforma Sthlm redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!