Småförvaring

Askar, korgar, lådor och skålar! Här hittar du vårt breda sortiment av småförvaring som hjälper dig få ordning och reda på ett snyggt och trendigt sätt.

Handla smarta förvaringslösningar online på Reforma

Småförvaring är ett brett samlingsnamn för alla de dekorativa förvaringsartiklar som hjälper dig hålla reda på och få undan allt smått i hemmet. Har du små barn hemma är detta av största vikt då du med säkerhet inte vill ha pärlhalsband, sladdar eller ringar liggandes framme. När du handlar dina nya förvaringslösningar på nätet vill vi på Reforma erbjuda dig snabba leveranser, säkra betalningar och en hjälpsam kundtjänst om du skulle stöta på problem på vägen. Alla våra möbler och inredningsdetaljer är dessutom klimatkompenserade vilket bidrar till att du med gott samvete och medvetenhet kan inreda ditt hem till det du alltid drömt om. Med hjälp av vackra askar, lådor och skålar kan du på ett enkelt och snyggt sätt hålla reda på dina ägodelar och låta varje sak ha sitt eget lilla hem. På Reforma hittar du askar, lådor och korgar i material så som marmor, sten, stål och papper för att förvara allt från smycken till tändstickor på ett dekorativt vis.

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brons Brun Grå Grön Gul Guld Lila Multi Mässing Natur Röd Silver Svart Transparent Trä Turkos Vit
Varumärke
Alot Decoration Bloomingville Broste Copenhagen Cozy Living DAY Home Dixie Eightmood HKliving House Doctor Hubsch Ib Laursen Interstil Madam Stoltz Miljögården MORRIS & Co Nordal Nordstjerne OYOY Reforma Själsö Nordic Speedtsberg Trademark Living Vida STHLM Vintage
Tvättkorg 'Melina'
649 kr
1-2 arbetsdagar
78
Ljuslykta - Koppar (stjärna)
39 kr (179 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage trälåda - 3 fack
409 kr
1-2 arbetsdagar
53
Stjärnfat - Vit
149 kr (319 kr)
1-2 arbetsdagar
44
Korg fyrkantig - Koppar
399 kr (709 kr)
1-2 arbetsdagar
60
Vas i keramik - Guld
199 kr (499 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Brödkorg - Koppar
161 kr (269 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Brödkorgar 'Sjögräs' - 3st/Natur
223 kr
1-2 arbetsdagar
50
Ljuslykta x 3 - Vit och metall
195 kr (389 kr)
1-2 arbetsdagar
Mortel - Olivträ
259 kr
1-2 arbetsdagar
61
Förvaringskorg - Koppar
599 kr (1529 kr)
1-2 arbetsdagar
33
Ljuslykta - Koppar
179 kr (269 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Brödkorgar 'Sjögräs' - 3st/Svart
249 kr
1-2 arbetsdagar
40
Ljuslykta 2 st - Fåglar
107 kr (179 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Förvaringsbok 'Earth' - 2st
125 kr (209 kr)
1-2 arbetsdagar
-15
Korgar - Simply Guld
238 kr (238 kr)
1-2 arbetsdagar
48
Vaser i vitt och beige
129 kr (249 kr)
1-2 arbetsdagar
Tvättkorg 'Bror' - Vit
599 kr
1-2 arbetsdagar
56
Kruka med läderband - Vit/Grå Stor
39 kr (89 kr)
1-2 arbetsdagar
Skålar 3st - akaciaträ
319 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringslåda med handtag 'Rustikt trä'
529 kr
1-2 arbetsdagar
63
Korgar - Simply Koppar
199 kr (539 kr)
1-2 arbetsdagar

Organisera ditt arbetsrum eller skapa ordning i köket med småförvaring

Att handla småförvaring ska vara spännande, inspirerande och roligt. Hur härligt är det inte att ge alla dina saker ett eget hem, just för att skapa ordning och reda samt lugn och ro i ditt hem. När allt från mobilladdare och pennor, till smycken och läppstift har en bestämd plats i ditt hem kommer du känna att du är i kontroll samt kunna njuta av din vardag i mycket större utsträckning. På Reforma hittar du småförvaring i form av fina lådor, boxar och korgar i mängder med olika färger och material. Exmpelvis säljer vi lådor i marmor, boxar i trä, skålar i mässing och förvaringslådor i trä. Allt för att du ska hitta den typ av småförvaring som passar dig och ditt hem allra bäst. Mest populära är våra förvaringslådor som ser ut som vintage böcker. Dessa kan du gömma och förvara dina mest värdefulla ting, antingen i bokhyllan eller på soffbordet. Ett snyggt och roligt sätt att få undan alla småprylar helt enkelt!

Köp småförvaring och burkar på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage småförvaring och burkar, moderna småförvaring och burkar, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina småförvaring och burkar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya småförvaring och burkar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har småförvaring och burkar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den krok som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha småförvaring och burkar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och småförvaring och burkar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa förvaring på nätet!