Köp förvaringslådor, korgar m.m. online hos Reforma Sthlm

Småförvaring

Askar, korgar, lådor och skålar! Här hittar du vårt breda sortiment av småförvaring som hjälper dig få ordning och reda på ett snyggt och trendigt sätt.

Handla smarta förvaringslösningar online på Reforma

Småförvaring är ett brett samlingsnamn för alla de dekorativa förvaringsartiklar som hjälper dig hålla reda på och få undan allt smått i hemmet. Har du små barn hemma är detta av största vikt då du med säkerhet inte vill ha pärlhalsband, sladdar eller ringar liggandes framme. När du handlar dina nya förvaringslösningar på nätet vill vi på Reforma erbjuda dig snabba leveranser, säkra betalningar och en hjälpsam kundtjänst om du skulle stöta på problem på vägen. Alla våra möbler och inredningsdetaljer är dessutom klimatkompenserade vilket bidrar till att du med gott samvete och medvetenhet kan inreda ditt hem till det du alltid drömt om. Med hjälp av vackra askar, lådor och skålar kan du på ett enkelt och snyggt sätt hålla reda på dina ägodelar och låta varje sak ha sitt eget lilla hem. På Reforma hittar du askar, lådor och korgar i material så som marmor, sten, stål och papper för att förvara allt från smycken till tändstickor på ett dekorativt vis.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
43
RESPONSIBLE
Äppellåda / trälåda - Vit
339 kr (599 kr)
1-2 arbetsdagar
43
RESPONSIBLE
Äppellåda - Vintage
339 kr (599 kr)
1-2 arbetsdagar
30
Förvaringskorg 'Azeema' - Natur
1439 kr (2056 kr)
1-2 arbetsdagar
16
Kryddhållare 'Salt Pepper Holder'
79 kr (94 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Bricka S 'Strawberry' - Blå
203 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
12
Korg med lock 'Reve' - Grå
219 kr (248 kr)
1-2 arbetsdagar
Förvaringsstege - Bambu
839 kr
1-2 arbetsdagar
Väggfäste 'Supply' - Svart
175 kr
1-2 arbetsdagar
Tvättkorg - Stripes
109 kr
1-2 arbetsdagar
15
Tvättkorg - Wash Instructions
87 kr (102 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Bricka S 'Strawberry' - Grå
203 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Bricka S 'Strawberry' - Brun
203 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
23
Mortel - Olivträ
199 kr (259 kr)
1-2 arbetsdagar
14
Skål 'Marblelous' - Grön
189 kr (220 kr)
1-2 arbetsdagar
24
Toalettpapperhållare - Järn
159 kr (209 kr)
1-2 arbetsdagar
16
Griffeltavla 'Blackboard' -Svart
79 kr (94 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Bricka S 'Strawberry' - Röd
203 kr (239 kr)
1-2 arbetsdagar
14
Skål 'Marblelous' - Brun
189 kr (220 kr)
1-2 arbetsdagar
Tvättkorg 'Melina'
649 kr
1-2 arbetsdagar
40
Box 'Marblelous' - Svart S
132 kr (220 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringslådor med lock - 2st
569 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
3-pack Brödkorgar 'Sjögräs' - Vit
217 kr
1-2 arbetsdagar
40
Skål - 'Deep' - Vit/Metall
191 kr (319 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Bricka L 'Strawberry' - Brun
365 kr (429 kr)
1-2 arbetsdagar
3
Korg 'Sporta Square basket' - Natur
419 kr (430 kr)
1-2 arbetsdagar
14
Box 'Marblelous' - Grå L
389 kr (453 kr)
1-2 arbetsdagar
11
RESPONSIBLE
Trälåda 'Unika' - Brun
169 kr (190 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Toalettpappershållare - Guld
59 kr (99 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Bricka L 'Strawberry' - Grå
365 kr (429 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
3-pack Brödkorgar 'Sjögräs' - Svart
223 kr
1-2 arbetsdagar

Organisera ditt arbetsrum eller skapa ordning i köket med småförvaring

Att handla småförvaring ska vara spännande, inspirerande och roligt. Hur härligt är det inte att ge alla dina saker ett eget hem, just för att skapa ordning och reda samt lugn och ro i ditt hem. När allt från mobilladdare och pennor, till smycken och läppstift har en bestämd plats i ditt hem kommer du känna att du är i kontroll samt kunna njuta av din vardag i mycket större utsträckning. På Reforma hittar du småförvaring i form av fina lådor, boxar och korgar i mängder med olika färger och material. Exmpelvis säljer vi lådor i marmor, boxar i trä, skålar i mässing och förvaringslådor i trä. Allt för att du ska hitta den typ av småförvaring som passar dig och ditt hem allra bäst. Mest populära är våra förvaringslådor som ser ut som vintage böcker. Dessa kan du gömma och förvara dina mest värdefulla ting, antingen i bokhyllan eller på soffbordet. Ett snyggt och roligt sätt att få undan alla småprylar helt enkelt!

Köp småförvaring och burkar på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage småförvaring och burkar, moderna småförvaring och burkar, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina småförvaring och burkar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya småförvaring och burkar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har småförvaring och burkar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den krok som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha småförvaring och burkar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och småförvaring och burkar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa förvaring på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.