Köp Småförvaring & korgar m.m. online | Reforma Sthlm

Småförvaring

Askar, korgar, lådor och skålar! Här hittar du vårt breda sortiment av småförvaring som hjälper dig få ordning och reda på ett snyggt och trendigt sätt.

Handla smarta förvaringslösningar online på Reforma

Småförvaring är ett brett samlingsnamn för alla de dekorativa förvaringsartiklar som hjälper dig hålla reda på och få undan allt smått i hemmet. Har du små barn hemma är detta av största vikt då du med säkerhet inte vill ha pärlhalsband, sladdar eller ringar liggandes framme. När du handlar dina nya förvaringslösningar på nätet vill vi på Reforma erbjuda dig snabba leveranser, säkra betalningar och en hjälpsam kundtjänst om du skulle stöta på problem på vägen. Alla våra möbler och inredningsdetaljer är dessutom klimatkompenserade vilket bidrar till att du med gott samvete och medvetenhet kan inreda ditt hem till det du alltid drömt om. Med hjälp av vackra askar, lådor och skålar kan du på ett enkelt och snyggt sätt hålla reda på dina ägodelar och låta varje sak ha sitt eget lilla hem. På Reforma hittar du askar, lådor och korgar i material så som marmor, sten, stål och papper för att förvara allt från smycken till tändstickor på ett dekorativt vis.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
RESPONSIBLE
Äppellåda - Vintage
339 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Äppellåda / trälåda - Vit
339 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Trälåda 'Unika' - Brun
194 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Trälåda 'Vetekorn' - Vit/Trä
418 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Trälåda 'Solig' - Trä
400 kr
1-2 arbetsdagar
20
4-pack Magneter 'Hold' - Mässing
95 kr (119 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Trälåda 'Torv' - Trä
434 kr
1-2 arbetsdagar
40
Bricka S 'Strawberry' - Blå
146 kr (244 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Tidningsställ 'Caracas' - Brun
740 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Trälåda 'Strand' - Vit/Trä
346 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Trälåda 'Råg' - Vit
407 kr
1-2 arbetsdagar
20
Korg med lock 'Reve' - Grå
202 kr (252 kr)
1-2 arbetsdagar
Väggfäste 'Supply' - Svart
179 kr
1-2 arbetsdagar
Boklåda - Vit
1127 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Trälåda 'Unika' - Trä
398 kr
1-2 arbetsdagar
40
Förvaringskorg 'Azeema' - Natur
956 kr (1593 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Bricka S 'Strawberry' - Grå
139 kr (232 kr)
1-2 arbetsdagar
53
Skål 'Marblelous' - Svart
109 kr (232 kr)
1-2 arbetsdagar
Tvättkorg - 'Stripes'
109 kr
1-2 arbetsdagar
Låda - Rustik
269 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringshink - Läder/Järn
201 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghängare 'Antik' - Svart
237 kr
1-2 arbetsdagar
Korg - 'Rama'
201 kr
1-2 arbetsdagar
52
Förvaringsask 'Clear' M - Transparent
79 kr (163 kr)
1-2 arbetsdagar
31
Bricka S 'Strawberry' - Brun
159 kr (232 kr)
1-2 arbetsdagar
Väggkorg 2st - Metall
459 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Låda 'Rustik' - Svart
102 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Korg 'Fiskben mini' 3 set - Natur
550 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage Trälåda '3 Fack' - Trä
275 kr
1-2 arbetsdagar
Bricka 'SAMOA' - Grå S
273 kr
1-2 arbetsdagar
33
Anteckningsbok - Mocka/Grey
109 kr (162 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Förvaringslådor med lock - 2st
569 kr
1-2 arbetsdagar

Organisera ditt arbetsrum eller skapa ordning i köket med småförvaring

Att handla småförvaring ska vara spännande, inspirerande och roligt. Hur härligt är det inte att ge alla dina saker ett eget hem, just för att skapa ordning och reda samt lugn och ro i ditt hem. När allt från mobilladdare och pennor, till smycken och läppstift har en bestämd plats i ditt hem kommer du känna att du är i kontroll samt kunna njuta av din vardag i mycket större utsträckning. På Reforma hittar du småförvaring i form av fina lådor, boxar och korgar i mängder med olika färger och material. Exmpelvis säljer vi lådor i marmor, boxar i trä, skålar i mässing och förvaringslådor i trä. Allt för att du ska hitta den typ av småförvaring som passar dig och ditt hem allra bäst. Mest populära är våra förvaringslådor som ser ut som vintage böcker. Dessa kan du gömma och förvara dina mest värdefulla ting, antingen i bokhyllan eller på soffbordet. Ett snyggt och roligt sätt att få undan alla småprylar helt enkelt!

Köp småförvaring och burkar på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage småförvaring och burkar, moderna småförvaring och burkar, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina småförvaring och burkar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya småförvaring och burkar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har småförvaring och burkar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den krok som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha småförvaring och burkar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och småförvaring och burkar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa förvaring på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.