Handla Vintage Lampor till de Bästa Priserna - Online på Reforma Sthlm

Lampor

Belysning sägs ofta vara inredningens viktigaste element. Visst du t.ex. att ett rum bör ha sju olika ljuskällor för att vara optimalt belyst?

Köp vintage belysning och lampor hos Reforma

På Reforma har vi ett stort och gediget utbud av vintage belysning och lampor med patina. Är du på jakt efter vintage lampor till vardagsrummet eller behöver du kanske en läslampa till sovrummet? Skulle det passa med en patinerad taklampa ovanför köksbordet eller är det dags att införskaffa den där golvlampan som skulle möjliggöra läsning i soffan? Oavsett vad du är på jakt efter kan vi nästan lova dig att du kommer hitta den vintage belysning du letar efter hos oss på Reforma! Vi har vintage taklampor, golvlampor, fönsterlampor, bordslampor m.m. av olika material och i många olika stilar, storlekar och prisklasser. Med Reformas unika prisgaranti kan du dessutom känna dig 100% trygg med att du handlar din vintage belysning och lampor till nätets bästa pris! Dessutom erbjuder vi säkra betalningar och snabba leveranser. Utöver det kan du som kund handla med gott miljösamvete när du handlar hos oss - vi är nämligen helt klimatneutrala vilket innebär att vi klimatkompenserar för hela ditt köp hos oss, oavsett vad du köper!

Filtrera på
Färg
Sortera
40
Taklampa - Industri
2315 kr (3859 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Bordslampa - Mässing
3319 kr (3900 kr)
1-2 arbetsdagar
30
Industrilampa - Gul/Patina
1729 kr (2469 kr)
1-2 arbetsdagar
29
Taklampa 'Square' - Järn
509 kr (719 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Taklampa 'Round' - Järn
551 kr (919 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Retro vägglampa
1349 kr (2249 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Lampa av tegellåda - Natur
690 kr
6-10 arbetsdagar
Bordslampa 'Sofia' - Grå
1699 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Fabrikslampa vintage - Koppar
1159 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Fabrikslampa - Mässing
1499 kr
6-9 arbetsdagar
31
Fabrikslampa - Lack/Järn
1895 kr (2739 kr)
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Fabrikslampa vintage - Svart
1399 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Fabrikslampa vintage - Patina vit
999 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Fabrikslampa vintage - Patina turkos
1119 kr
6-9 arbetsdagar
44
Taklampa 'Bucket' - Järnnät
799 kr (1419 kr)
6-10 arbetsdagar
40
Industriell vägglampa - Järn
1187 kr (1979 kr)
Tillfälligt slut
Taklampa - Järn
1399 kr
6-9 arbetsdagar
Vägglampa - Vintage
1785 kr
6-10 arbetsdagar

Belysning och lampor med vintage stil och patina

Lampor och ljuskällor med känsla av vintage och patina passar i de allra flesta hem och med nästan alla inredningsstilar! T.ex. är en vintage taklampa i ett modernt sovrum ett perfekt sätt att balansera upp den moderna inredningen med. För att förstärka den mysiga vintagekänslan ytterligare bör man använda glödlampor som har ett varmt sken snarare än ett kallt. Detta kommer som sagt ge en ännu starkare känsla av vintage och dessutom bidra till en högre grad av hemtrevnad!

Man kan aldrig ha för många lampor

På den här sidan av jordklotet är det svårt att ha för mycket belysning i ett hem..! Speciellt på höst- och vinterdelen av året behöver man många olika ljuskällor för att stänga mörkret utanför ute! Världens främsta ljussättare inom inredning menar att man bör ha sju ljuskällor i varje rum för att uppnå den bästa tänkbara ljussättningen. Med andra ord finns det med största sannolikhet rum för några vintage lampor i just ditt hem!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.