Handla Vintage Lampor till de Bästa Priserna - Online på Reforma Sthlm

Vintage lampor

Belysning sägs ofta vara inredningens viktigaste element. Visst du t.ex. att ett rum bör ha sju olika ljuskällor för att vara optimalt belyst?

Köp vintage belysning och lampor hos Reforma

På Reforma har vi ett stort och gediget utbud av vintage belysning och lampor med patina. Är du på jakt efter vintage lampor till vardagsrummet eller behöver du kanske en läslampa till sovrummet? Skulle det passa med en patinerad taklampa ovanför köksbordet eller är det dags att införskaffa den där golvlampan som skulle möjliggöra läsning i soffan? Oavsett vad du är på jakt efter kan vi nästan lova dig att du kommer hitta den vintage belysning du letar efter hos oss på Reforma! Vi har vintage taklampor, golvlampor, fönsterlampor, bordslampor m.m. av olika material och i många olika stilar, storlekar och prisklasser. Med Reformas unika prisgaranti kan du dessutom känna dig 100% trygg med att du handlar din vintage belysning och lampor till nätets bästa pris! Dessutom erbjuder vi säkra betalningar och snabba leveranser. Utöver det kan du som kund handla med gott miljösamvete när du handlar hos oss - vi är nämligen helt klimatneutrala vilket innebär att vi klimatkompenserar för hela ditt köp hos oss, oavsett vad du köper!

Filtrera på
Färg
Sortera
50
Industrilampa vintage - patinerad vit
499 kr (989 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
50
Golvlampa 'Walentin' - Järn/Brun
1739 kr (3469 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
50
Få kvar!
Fabrikslampa vintage - Antikt vit/Patina
939 kr (1879 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
50
RESPONSIBLE
Bordslampa 'Madrid' - Svart/Brun
1099 kr (2189 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
50
Industrilampa - Gul/Patina
1549 kr (3099 kr)
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Bordslampa 'Maze' - Natur
1649 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Fabrikslampa vintage - Koppar
2649 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Fabrikslampa - Mässing
2399 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Fabrikslampa - Lack/Järn
2399 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
RESPONSIBLE
Fabrikslampa vintage - Svart
2649 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Bordslampa - Vintage
1799 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
RESPONSIBLE
Industrilampa - Järn/Grå
1799 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
RESPONSIBLE
Klassisk vägglampa - Vintage
1349 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
Bordslampa 'Raw' - Metall
1649 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
RESPONSIBLE
Golvlampa 'Raw' - Metall
3699 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
RESPONSIBLE
Taklampa 'Wood seed' - Natur
899 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Belysning och lampor med vintage stil och patina

Lampor och ljuskällor med känsla av vintage och patina passar i de allra flesta hem och med nästan alla inredningsstilar! T.ex. är en vintage taklampa i ett modernt sovrum ett perfekt sätt att balansera upp den moderna inredningen med. För att förstärka den mysiga vintagekänslan ytterligare bör man använda glödlampor som har ett varmt sken snarare än ett kallt. Detta kommer som sagt ge en ännu starkare känsla av vintage och dessutom bidra till en högre grad av hemtrevnad!

Man kan aldrig ha för många lampor

På den här sidan av jordklotet är det svårt att ha för mycket belysning i ett hem..! Speciellt på höst- och vinterdelen av året behöver man många olika ljuskällor för att stänga mörkret utanför ute! Världens främsta ljussättare inom inredning menar att man bör ha sju ljuskällor i varje rum för att uppnå den bästa tänkbara ljussättningen. Med andra ord finns det med största sannolikhet rum för några vintage lampor i just ditt hem!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!