Djupa tallrikar - Tallrikar - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Djupa tallrikar

Välkommen till Reformas utbud av djupa tallrikar till din dukning! Här hittar du djupa tallrikar i en mängd olika färger och material som stengods, porslin och melamin så att du lätt kan hitta de perfekta djupa tallrikarna till just din dukning.

Köp djupa tallrikar i hög kvalitet från välkända varumärken som House Doctor, Bloomingville och Olsson & Jensen online hos Reforma

Är du på jakt efter djupa tallrikar till din dukning? Här på Reforma erbjuder vi ett brett utbud av djupa tallrikar i hög kvalitet från välkända varumärken som House Doctor, Bloomingville och Olssen & Jenssen. Servera allt från soppor, sallader till frukostflingorna i någon av dessa stilrena djupa tallrikar. Mixa och matcha i din dukning med tallrikar i olika härliga färger för en lekfull känsla i din dukning eller håll det stilrent med ett genomgående tema genom att komplettera dina djupa tallrikar med tallrikar och assietter i samma serie.

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Pris
Sortera

Handla djupa tallrikar till din dukning enkelt och smidigt online hos Reforma Sthlm

Köp dina djupa tallrikar till din dukning enkelt och smidigt online på Reforma och få ditt nya porslin levererat hem till din dörr. Reforma erbjuder snabba och pålitliga leveranser och alla djupa tallrikar som finns i lager skickas oftast samma dag som du beställer från oss. Här på Reforma värnar vi om miljön och erbjuder därför givetvis även miljökompenserade leveransalternativ till dig som vill handla hållbart. När du handlar djupa tallrikar hos reforma erbjuder vi även givetvis generösa returpolicys, trygga och säkra betalningsalternativ och har du några frågor så kan du alltid höra av dig till vår kundtjänst som finns här för att svara på dina frågor angående din beställning.
Välkommen att köpa djupa tallrikar till din dukning redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!