Ölglas - Glas - DUKNING| | [TEXT_KORT]

Ölglas

Att servera öl ur ett elegant ölglas förhöjer verkligen smaken. Här på Reforma hittar du ett väl utvalt utbud av stilrena ölglas i hög kvalitet som förgyller både din dukning och smakupplevelse både till vardag och fest.

Handla ölglas från välkända varumärken online hos Reforma

Avnjut en kall öl eller andra kylda drycker i någon av våra stilrena och eleganta ölglas i hög kvalitet från välkända leverantörer. Komplettera din egen servering med en tidlös uppsättning av ölglas eller ge bort i present till någon du tycker om. Många av våra ölglas är dessutom försedda med stam vilket förhöjer smakupplevelsen ytterligare och håller drycken kyld under en längre period. Förvara dina nyfunna eleganta ölglas på någon av våra serverings- och rullbord från vårt sortiment eller komplettera din hemmabar med någon av våra stilrena och tidlösa drink- och bartillbehör och bordsunderlägg för att skydda dina möbler.

Filtrera på
Varumärke
Kategori
Färg
Pris
Sortera
29
Ölglas - 'Meyer'
177 kr (249 kr)
1-2 dagar
Köp
41
Ölglas 'Main' - Klar
146 kr (249 kr)
1-2 dagar
Köp

Köp prisvärda ölglas till vardag och fest online hos Reforma

Här på Reforma handlar du enkelt och smidigt ölglas till din dukning online med snabb och smidiga leveransalternativ anpassat efter dig. Alla ölglas i lager skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och du får de smidigt levererade hem till dig. Reforma erbjuder även klimatkompenserade leveransalternativ, hjälpsam och tillmötesgående kundtjänst och trygga och säkra betalningsalternativ. Välkommen att handla ölglas till din dukning redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!