Krokar & hängare - Hyllor & Förvaring - VINTAGE| | [TEXT_KORT

Krokar & hängare

Välkommen till Reformas krokar och hängare i vintage! Här hittar du praktiska och unika hängare och krokar som hjälper dig hålla ordning på dina textilier i hemmet i trendigt och rustikt vintage.

Handla hållbara krokar och hängare i vintage online på Refoma

Vintage och återanvänt är en stor trend som vi på Reforma brinner lite extra för. Detta är inget undantag när det kommer till de små detaljerna i hemmet som sätter en unik prägel på din inredning och vi har därför noga valt ut dessa krokar och hängare i rustik vintage som ger dig möjligheten att hänga upp bland annat handdukar och och andra textilier i hemmet samtidigt som du ger rummet en personlig känsla.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Bredd
Sortera
RESPONSIBLE
Hängare 'Pjerrot Coat' - Fyra
399 kr
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Klädhängare 'Large' - Svart
3249 kr
1-2 dagar
Köp
Info
Klädhängare 'Flavi' - Vintage Svart
2999 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Hängare 'Pjerrot Coat' - Trippel
329 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Golvställ - Vintage/Järn
1499 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Klädställning 'Berlin'
15999 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Vintage krokar och hängare med många användningsområden

Krokar och hängare hjälper dig snabbt att organisera ditt hem och har en mängd olika användningsområden. Placera dina nya krokar och hängare i vintage på väggen och häng upp korgar i olika storlekar för att förvara nycklar och handskar i hallen, eller varför inte höja mysfaktorn på uteplatsen genom att hänga upp ljusstakar och lyktor när höstmörkret smyger sig på? Investera i en stående hängare i vintage för en smart lösning att förvara dina kläder utan att behöva borra i väggarna. Oavsett hur du väljer att använda dina nya krokar kommer du garanterat hitta de som passar just dig bland Reformas breda utbud av krokar och hängare i vintage!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!