Inredning och möbler - Köp de senaste trenderna här

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Färg
Vägglampa 'Box' - Vit
1449 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Square' - Svart
2487 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Oval Brass' - Nordal
992 kr
6-10 arbetsdagar
Vas 'Odense' - Klar
250 kr
6-10 arbetsdagar
Vas 'Odense' - Svart
300 kr
6-10 arbetsdagar
Spegel 'Oval' - 15x45
435 kr
6-10 arbetsdagar
Sittpuff 'Pleat' - Rosa
1379 kr
6-10 arbetsdagar
Pall 'Pure Nature'
1195 kr
6-10 arbetsdagar
Skål 'Hands' - Marmor
820 kr
6-10 arbetsdagar
Vas 'The Tube' - Svart
660 kr
6-10 arbetsdagar
Matbord 'Glimpsy' - 180/240x90
9995 kr
6-10 arbetsdagar
Matbord 'Pilar' - 100cm
6595 kr
21-23 arbetsdagar

Inredning och möbler med en mix av modernt och vintage

 

Hos Reforma Sthlm hittar du inredning och möbler på nätet. Vår inredningsfilosofi är att möbler och inredning blir levande av mixen och mötet mellan gammalt och nytt. Därför består vårt sortiment av möbler och heminredning där modern design möter gammal industri och vintage. Vi erbjuder möbler och inredning på nätet för t.ex. kök, vardagsrum, matplats, trädgård, sovrum och hall. I produktsortimentet finner du bl.a. stolar, pallar, bord, textilier, lampor, betongbord, skyltar, posters, tavlor och äppellådor. Tillsammans skapar dessa möbler en bra grund för hem med inredingsstilar som t.ex. industri stil, vintage inredning och i hem med inspiration från fransk inredning.

Sortimentet av möbler online hos Reforma Sthlm utökas ständigt med nya produkter inom heminredning för att just du ska kunna finna det som faller dig i smaken inom inredning och möbler. I dagsläget säljer vi dels våra egna möbler men vi samarbetar även med andra varumärken inom inredning och design, t.ex. House Doctor, Bloomingville, Lilla Bruket, Lisa Bengtsson, Nordal, Ib Laursen och Trademark Living. Vi vill att det ska vara enkelt och säkert att köpa möbler online och därför samarbetar vi med många av de ledande aktörerna inom frakt och betalningar som t.ex. DHL och Klarna.

Inredningsexperter spår att inredning med industristil kommer att vara årets trend och just nu influeras vi mycket av denna stil där rustik och vintage inredning med t.ex. betong och trä gärna blandas med detaljer i färg, som t.ex. en lackad pall eller en kulört filt. Vi har även en inredningsblogg med inredningstips där vi skriver om de senaste trenderna inom inredning, våra senaste möbler och tips och idéer på hur du kan inreda ditt hem. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa inredning på nätet!

Våra möbler och inredning passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.