Skåp & skänkar - Hyllor & Förvaring - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Skåp & skänkar

Välkommen till Reformas skåp, skänkar och förvaringsmöbler i trendigt vintage! Här nedan hittar du en mängd olika unika förvaringsmöbler i vintage som garanterat sätter en personlig prägel och unik känsla till rummet. Genom att handla dina skåp och skänkar i återvunnet och material bidrar du även till en grönare framtid samtidigt som du inreder ditt hem med dessa unika och snygga favoriter från Reforma!

Handla vintage skåp och skänkar online på Reforma

Vare sig du är ute efter ett nytt vitrinskåp, en snygg bokhylla till dina böcker eller en elegant skänk så vill vi på Reforma lyfta dessa skåp och skänkar i vintage lite extra. Förvara dina saker med stil i någon av våra skåp i återvunnen plåt som tillför en unik känsla till rummet eller förvara dina vinflaskor och glas i något av våra vintage vitrinskåp i unik industriell stil. Genom att handla vintage skåp och skänkar får du garanterat in den personliga och unika känslan i vilken inredningsstil som helst.

Skåp 'Vintage' Stort - Guld
14995 kr
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
Vintage Skåp 'Lico'
5757 kr
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skåp med 9 lådor - Vintage/Patina
6849 kr
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skåp - Recycled Wood
6837 kr
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
Vintage Plåtskåp - Turkos
6837 kr
1-2 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skåp - 'Treasure' - Natur
3299 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
Vitrinskåp - 'Enok' - ljusbrun
21999 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
Skåp 'Vintage' Litet - Guld
7250 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
Skåp 'Vintage' Stort - Svart
10750 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
Skåp 'Denver' - Järn
5733 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skåp 'Recycled' - Trä
2382 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skåp 'Temse' - Trä
7125 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skåp '36 number' - Trä
10814 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skåp 'Unique' - Trä
9797 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Responsible
Vintage skåp
2949 kr
ca 2-6 v. (beställningsvara)
Köp
Info
RESPONSIBLE
Skåp '24 drawer' - Trä
9999 kr
16-21 arbetsdagar
Köp
Info

Handla unika och prisvärda skåp och skänkar från Reforma

Den klassiska förvaringsmöbeln är ett måste i alla hem. Varför inte låta ditt nya skåp eller skänk bli rummets mittpunkt genom att köpa en iögonfallande förvaringsmöbel i trendigt vintage? Dekorera din nya vintage skänk med ljuslyktor eller en snygg vas eller låt dina koppar eller vinglas få hedersplatsen i ditt nya vintage skåp i köket. Hur du än väljer att styla din nya förvaringsmöbel är helt upp till dig och med dessa skåp och skänkar i vintage ger vi dig de absolut bästa förutsättningarna att lyckas.

Handla vintage skåp och skänkar smidigt och säkert online

Handla skåp och skänkar i vintage snabbt och smidigt online och få din nya möbel skickat raka vägen till din dörr. Vi erbjuder snabba och smidiga leveranser, säkra betallösningar och har du några frågor gällande din beställning finns vår tillmötesgående kundtjänst givetvis här för att svara på dina frågor!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!