Vägghyllor

Smart och snygg förvaring är A och O i ditt hem. Med snygga vägghyllor får du ditt hem att kännas både större och mer personligt. Välkommen till Reformas breda sortiment av vägghyllor och väggförvaring!

Handla vägghyllor från House Doctor, Nordal, Bloomingville, Maze och Madam Stoltz online

En vägghylla är en klassisk och nödvändig möbel i alla hem. En vägghyllas användningsområden är många. Exempelvis kan du använda den som en klassisk möbel att förvara böcker, eller som ett mer unikt vis att sätta upp dina inramade posters och prints. Att ge ditt hem och din inredning bra och smart förvaring är viktigt om du vill känna lugn och ro samt ordning och reda i din heminredning. Med ett bra förvaringssystem och snygga vägghyllor kan det minsta av hem kännas större och mer luftigt. Vägghyllan fungerar även som en snygg inredningsdetalj i hemmet och lyfter hela rummets stil och känsla. Sätt upp flera vägghyllor tillsammans, antingen på bredden eller bygg på höjden, för att sätta din egen personliga prägel på vägghyllorna och på ditt hem. Placera förvaringskorgar, förvaringslådor på vägghyllorna, några vackra vaser med blommor, ett fotografi på dina nära och kära samt ett gäng av dina favoritböcker och du har helt plötsligt skapat en personlig och stilren hörna i ditt rum. På Reforma hittar du flertalet olika varianter av vägghyllor från välkända varumärken så som Maze, House Doctor, Nordal, Bloomingville, och Madam Stoltz.

Visa filter Dölj filter
Färg
Blå Brun Ek Glas Grå Grön Guld gyllene Järn Koppar Läder Metall Mässing Natur Röd svart trä Vintage Vit Zink
Varumärke
Alot Decoration Bloomingville Broste Copenhagen Dutchbone House Doctor Hubsch IB Laursen Interstil Madam Stoltz Maze Nordal On Interiör Reforma Speedtsberg Trademark Living Vintage Zuiver
13
Krok - 'Basic'
69 kr (79 kr)
1-2 arbetsdagar
Info Köp
Vägghylla - vintage trä
879 kr
1-2 arbetsdagar
Vägghylla 'Hangout' (4)
279 kr
1-2 arbetsdagar
Hylla - Vit trä + krokar
1229 kr
1-2 arbetsdagar
Knopp - koppar
89 kr
1-2 arbetsdagar
48
Bokhylla - Natur
1499 kr (2899 kr)
1-2 arbetsdagar
13
Hylla trä - Sex kanter (L)
1349 kr (1549 kr)
1-2 arbetsdagar
Vägghylla 'Hangout' (3)
439 kr
1-2 arbetsdagar
Vägghylla - Metall (S)
299 kr
1-2 arbetsdagar
Bara 1 kvar!
Vägghylla med korgar - Svart
649 kr
1-2 arbetsdagar
Vägghylla - Guld/Metall
299 kr
1-2 arbetsdagar
Vägghylla - Mässing
859 kr
1-2 arbetsdagar
Vägghylla - Vit
859 kr
1-2 arbetsdagar
Bara 1 kvar!
Stege med lådor - Ek/Natur
2659 kr
1-2 arbetsdagar
38
Väggskåp - Glas/Zink (S)
1795 kr (2895 kr)
1-2 arbetsdagar
Vägghylla - Mässing
219 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Hylla - Recycled Wood
599 kr
1-2 arbetsdagar
Knopp - järn
69 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage vägghylla
5829 kr
1-2 arbetsdagar
Förvaringshylla 'Mitten' - Vit
729 kr
6-10 arbetsdagar
Förvaringshylla 'Triple' - Vit
1395 kr
6-10 arbetsdagar

Vägghyllor i vintage stil och moderna skandinaviska vägghyllor

Vare sig du letar efter en rustik vägghylla i återvunnet trä eller en modern vägghylla i nordisk stil kommer du här på Reforma garanterat hitta något som passar i ditt hem. Våra vintage vägghyllor av återvunnet trä är superpopulära då de verkligen ger personlighet till din inredning tack vare det återvunna träet då det bringar patina och charm till din vägg. Med en vintage vägghylla blir din inredning unik då alla vägghyllor är exklusiva i sin look och finish. Du är med andra ord helt och hållet ensam om just denna vägghylla. Har du mer av en modern och skandinavisk inredningsstil hittar du på Reforma flertalet varianter i material så som rustikt stål, ljust ekträ eller enfärgade vita, svarta och gråa vägghyllor. Bland våra mer moderna och skandinaviska varianter av vägghyllor hittar du här exempelvis de populära Pythagoras-systemet från det svenska inredningsvarumärket Maze. Dessa hyllor och hyllkonsoller går att variera på flertalet olika vis och är därför enkla att personifiera efter just ditt tycke och smak.

Köp vägghyllor och förvaring på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns alla tänkbara typer av vägghyllor du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage vägghyllor och moderna vägghyllor och mycket, mycket mer! Att förvara allt från böcker och tidningar, till att sätta vaser och fotografier på display är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk, personlig och hemtrevlig atmosfär i ditt hem. Hitta dina nya vägghyllor på Reforma Sthlm. Våra vägghyllor kommer i flera olika varianter och stilar. Montera flera vägghyllor bredvid varandra eller ovanpå varandra på en vägg för att skapa ditt alldeles egna hyllsystem. Trendigt just nu är dessutom att använda vägghyllan för att sätta upp dina posters på väggen. På vägghyllan kan du alltså ställa din inramade poster bredvid några böcker och en vas. På detta vis får du en hemtrevlig vibe i din inredning på nolltid. Oavsett om du vill ha vägghyllor i modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla våra varianter av vägghyllor och förvaringsmöbler! Våra vägghyllor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en ny vägghylla på nätet!