Köp vägghylla online hos Reforma Sthlm

Vägghyllor

Smart och snygg förvaring är A och O i ditt hem. Med snygga vägghyllor får du ditt hem att kännas både större och mer personligt. Välkommen till Reformas breda sortiment av vägghyllor och väggförvaring!

Handla vägghyllor från House Doctor, Nordal, Bloomingville, Maze och Madam Stoltz online

En vägghylla är en klassisk och nödvändig möbel i alla hem. En vägghyllas användningsområden är många. Exempelvis kan du använda den som en klassisk möbel att förvara böcker, eller som ett mer unikt vis att sätta upp dina inramade posters och prints. Att ge ditt hem och din inredning bra och smart förvaring är viktigt om du vill känna lugn och ro samt ordning och reda i din heminredning. Med ett bra förvaringssystem och snygga vägghyllor kan det minsta av hem kännas större och mer luftigt. Vägghyllan fungerar även som en snygg inredningsdetalj i hemmet och lyfter hela rummets stil och känsla. Sätt upp flera vägghyllor tillsammans, antingen på bredden eller bygg på höjden, för att sätta din egen personliga prägel på vägghyllorna och på ditt hem. Placera förvaringskorgar, förvaringslådor på vägghyllorna, några vackra vaser med blommor, ett fotografi på dina nära och kära samt ett gäng av dina favoritböcker och du har helt plötsligt skapat en personlig och stilren hörna i ditt rum. På Reforma hittar du flertalet olika varianter av vägghyllor från välkända varumärken så som Maze, House Doctor, Nordal, Bloomingville, och Madam Stoltz.

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
RESPONSIBLE
Vägghyllor 'Square' - 3 set
679 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghyllor 'Triangle' - 2 set
759 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghyllor 'Black' - 2 set
739 kr
1-2 arbetsdagar
Vägghyllor 'Net' - 3 Set
959 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghylla 'Circle' - Svart/Metall
599 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghyllor 'Mia' - 3 set
719 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghylla 'Triple' - Svart/Metall
989 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghylla 'Double' - Svart/Metall
749 kr
1-2 arbetsdagar
Krok - 'Basic'
50 kr
1-2 arbetsdagar
Info Köp
15
Vägghylla 'Fyra' - Brun
1849 kr (2179 kr)
1-2 arbetsdagar
15
RESPONSIBLE
Vintage vägghylla - Återvunnet trä
679 kr (799 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghylla 'Vintage' - Återvunnet trä
699 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghylla - Återvunnet trä (S)
240 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghylla - Återvunnet trä (L)
278 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vägghylla - Vintage trä
879 kr
1-2 arbetsdagar
Väggfäste 'Supply' - Svart
179 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Hylla - Recycled Wood
899 kr
1-2 arbetsdagar
14
Vägghylla - Vintage/Metall 60cm
249 kr (289 kr)
1-2 arbetsdagar
Hylla 'Loft'
4582 kr
1-2 arbetsdagar
Vägghylla - Svart
469 kr
1-2 arbetsdagar
Vinställ - Järn/Svart
614 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Hylla 'Casper' - Återvunnet Trä
2425 kr
1-2 arbetsdagar
50
Hylla 'Loop' - Grön
269 kr (537 kr)
1-2 arbetsdagar
Vägghylla FSC - Metall/Svart
1299 kr
1-2 arbetsdagar
Hylla - 5 krokar
649 kr
1-2 arbetsdagar
40
Vägghylla 'Keeper' - 4 fack
374 kr (623 kr)
1-2 arbetsdagar

Vägghyllor i vintage stil och moderna skandinaviska vägghyllor

Vare sig du letar efter en rustik vägghylla i återvunnet trä eller en modern vägghylla i nordisk stil kommer du här på Reforma garanterat hitta något som passar i ditt hem. Våra vintage vägghyllor av återvunnet trä är superpopulära då de verkligen ger personlighet till din inredning tack vare det återvunna träet då det bringar patina och charm till din vägg. Med en vintage vägghylla blir din inredning unik då alla vägghyllor är exklusiva i sin look och finish. Du är med andra ord helt och hållet ensam om just denna vägghylla. Har du mer av en modern och skandinavisk inredningsstil hittar du på Reforma flertalet varianter i material så som rustikt stål, ljust ekträ eller enfärgade vita, svarta och gråa vägghyllor. Bland våra mer moderna och skandinaviska varianter av vägghyllor hittar du här exempelvis de populära Pythagoras-systemet från det svenska inredningsvarumärket Maze. Dessa hyllor och hyllkonsoller går att variera på flertalet olika vis och är därför enkla att personifiera efter just ditt tycke och smak.

Köp vägghyllor och förvaring på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns alla tänkbara typer av vägghyllor du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage vägghyllor och moderna vägghyllor och mycket, mycket mer! Att förvara allt från böcker och tidningar, till att sätta vaser och fotografier på display är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk, personlig och hemtrevlig atmosfär i ditt hem. Hitta dina nya vägghyllor på Reforma Sthlm. Våra vägghyllor kommer i flera olika varianter och stilar. Montera flera vägghyllor bredvid varandra eller ovanpå varandra på en vägg för att skapa ditt alldeles egna hyllsystem. Trendigt just nu är dessutom att använda vägghyllan för att sätta upp dina posters på väggen. På vägghyllan kan du alltså ställa din inramade poster bredvid några böcker och en vas. På detta vis får du en hemtrevlig vibe i din inredning på nolltid. Oavsett om du vill ha vägghyllor i modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla våra varianter av vägghyllor och förvaringsmöbler! Våra vägghyllor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en ny vägghylla på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.