BELYSNING

Välkommen till Reformas breda sortiment av lampor och belysning!

Moderna lampor och vintage lampor till alla rum och inredningsstilar

! Hos Reforma handlar du all typ av belysning så som taklampor, vägglampor, bordslampor, skrivbordslampor och fönsterlampor. Reformas vision är att det ska vara enkelt, snabbt och smidigt att handla lampor på nätet. Vi säljer ett brett sortiment av dekorativ belysning för såväl det moderna hemmet som det lantliga. Letar du efter en häftig industrilampa för att lysa upp köket? Eller kanske en vacker och trendig golvlampa i mässing? På Reforma Sthlm hittar du mängder med mässinglampor och industrilampor, just för att du ska hitta den variant som passar perfekt in i ditt hem. Vi uppdaterar ständigt vårt utbud och nu kan du även köpa dekorativa jordglob-lampor hos oss! Att ställa en jordglobslampa på fönsterblecket eller nattygsbordet är både trendigt och vackert.

Filtrera på
Välj kategori
Färg
Sortera
Golvlampa Buckle Head - Svart
1000 kr
1-2 arbetsdagar
Ljusslinga 'Dew Drop'
639 kr
1-2 arbetsdagar
Taklampa Dek 51 - Granit
1821 kr
1-2 arbetsdagar
15
RESPONSIBLE
Original industrilampa - Järn/Glas
3008 kr (3539 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Lampljusstake 'Glans' - Mässing
216 kr (361 kr)
1-2 arbetsdagar
13
Taklampa 'Sandy 1' - Svart
649 kr (749 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Golvlampa - Vit/Glas
1492 kr (2487 kr)
1-2 arbetsdagar
Taklampa - Vit/Mässing
1259 kr
1-2 arbetsdagar
40
Lampljusstake 'Glans' - Svart
216 kr (361 kr)
1-2 arbetsdagar
Taklampa - Grön/Guld
997 kr
1-2 arbetsdagar
Golvlampa - Mässing & svart
2988 kr
1-2 arbetsdagar
Golvlampa 'Bulb' - Mässing
2997 kr
1-2 arbetsdagar
54
Lampskärm Verte - Silver
299 kr (649 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Lampa 'Funnel' - Svart
59 kr (98 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Klassisk vägglampa - Vintage
1487 kr (1749 kr)
1-2 arbetsdagar
15
Taklampa 'Square' - Järn
611 kr (719 kr)
1-2 arbetsdagar

Handla prisvärda lampor och belysning online hos Reforma

Fyll ditt hem med ljus med lampor av alla de slag och lys upp den mörka hösten utanför fönstren! Med många olika ljuskällor i ett rum ökar trivseln direkt och enligt många inredare bör man ha 6-8 ljuskällor i ett vardagsrum för att optimera ljussättningen. Har du det? Om inte så kommer Reforma till undsättning då du hos oss kan handla all typ av belysning till ett mycket bra pris. Är du ute efter lampor i modern design tillverkade av material så som glas, marmor, mässing eller svart stål? Eller är du på jakt efter vintage lampor i industriell stil av återvunnet järn med mycket patina och en rustik känsla? Oavsett vilken typ av stil du önskar till dina nya lampor finner du här på Reforma något för dig.

Lampor är en viktig del av ditt hem och din inredning

Förutom att ge ljus är lamporna en stor och viktig del av inredningen. Vad kan vara vackrare än att se skenet från skrivbordslampan och vad är mysigare än att sätta sig i läsfåtöljen med en bok i skenet från en snygg läslampa? Hos oss finns lampor för alla smaker och för alla rum och användningsomroden. Ta dig en titt och bestäm dig för vilken som passar just dig. Är det en läslampa, taklampa eller kanske något till köket? Man skaffar sig alltid en favorit, oavsett om det gäller mat, fotbollslag eller musik – det är ofrånkomligt. Hos Reforma Sthlm blir det bara lite svårare att välja. Vårt sortiment är nämligen fyllt av lampor från designer som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen m.fl. Enligt de allra flesta inredningsarkitekter råder konsensus kring att ett rum bör ha minst fem till åtta ljuskällor. Dessa fem ljuskällor kan exempelvis bestå utav en taklampa i taket, en bordslampa på fönsterblecket, en golvlampa bredvid soffan, en upplyst jordglob på sideboardet och en ljuslykta på soffbordet. På detta vis får du ljus från fem olika källor i ett och samma rum och du kommer att kunna njuta av den effektfulla myskänsla som sprider sig i ditt hem!