Lampor, taklampor och belysning online - Bästa Priserna på Reforma Sthlm

BELYSNING

Välkommen till Reformas breda sortiment av lampor och belysning!

Moderna lampor och vintage lampor till alla rum och inredningsstilar

Hos Reforma handlar du all typ av belysning så som taklampor, vägglampor, bordslampor, skrivbordslampor och fönsterlampor. Reformas vision är att det ska vara enkelt, snabbt och smidigt att handla lampor på nätet. Vi säljer ett brett sortiment av dekorativ belysning för såväl det moderna hemmet som det lantliga. Letar du efter en häftig industrilampa för att lysa upp köket? Eller kanske en vacker och trendig golvlampa i mässing? På Reforma Sthlm hittar du mängder med mässinglampor och industrilampor, just för att du ska hitta den variant som passar perfekt in i ditt hem. Vi uppdaterar ständigt vårt utbud och nu kan du även köpa dekorativa jordglob-lampor hos oss! Att ställa en jordglobslampa på fönsterblecket eller nattygsbordet är både trendigt och vackert.

Filtrera på
Välj kategori
Varumärke
Färg
Sortera
63
Bästsäljare
Bordslampa 'Triple' - Svart/Mässing
399 kr (1069 kr)
1-2 arbetsdagar
Taklampa - Bambu
1019 kr
1-2 arbetsdagar
15
Taklampa - Grön/Guld
581 kr (683 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Taklampa/Pendel 'Tropez' - Natur 82cm
1144 kr
1-2 arbetsdagar
40
Lampa 'Funnel' - Silver
51 kr (85 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Bordslampa 'Tropez'
894 kr
1-2 arbetsdagar
15
Golvlampa Buckle Head - Svart
1510 kr (1777 kr)
1-2 arbetsdagar
Ljusslinga - Vit
860 kr
1-2 arbetsdagar
Lampfot 'Base' - Krom 55 cm
373 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Taklampa/Pendel 'Tropez' - Natur 60cm
831 kr
1-2 arbetsdagar
Golvlampa 'Arc' - Svart
3527 kr
1-2 arbetsdagar
42
Populär
Bordslampa 'Play' - Svart
595 kr (1019 kr)
1-2 arbetsdagar
Lampa - Glaskupa S
750 kr
1-2 arbetsdagar
Bordslampa 'Oscar' (L)
1999 kr
1-2 arbetsdagar
40
RESPONSIBLE
Original industrilampa - Järn/Glas
2585 kr (4309 kr)
1-2 arbetsdagar
14
Taklampa 'Sandy 1' - Svart
779 kr (909 kr)
1-2 arbetsdagar

Handla prisvärda lampor och belysning online hos Reforma

Fyll ditt hem med ljus med lampor av alla de slag och lys upp den mörka hösten utanför fönstren! Med många olika ljuskällor i ett rum ökar trivseln direkt och enligt många inredare bör man ha 6-8 ljuskällor i ett vardagsrum för att optimera ljussättningen. Har du det? Om inte så kommer Reforma till undsättning då du hos oss kan handla all typ av belysning till ett mycket bra pris. Är du ute efter lampor i modern design tillverkade av material så som glas, marmor, mässing eller svart stål? Eller är du på jakt efter vintage lampor i industriell stil av återvunnet järn med mycket patina och en rustik känsla? Oavsett vilken typ av stil du önskar till dina nya lampor finner du här på Reforma något för dig.

Lampor är en viktig del av ditt hem och din inredning

Förutom att ge ljus är lamporna en stor och viktig del av inredningen. Vad kan vara vackrare än att se skenet från skrivbordslampan och vad är mysigare än att sätta sig i läsfåtöljen med en bok i skenet från en snygg läslampa? Hos oss finns lampor för alla smaker och för alla rum och användningsomroden. Ta dig en titt och bestäm dig för vilken som passar just dig. Är det en läslampa, taklampa eller kanske något till köket? Man skaffar sig alltid en favorit, oavsett om det gäller mat, fotbollslag eller musik – det är ofrånkomligt. Hos Reforma Sthlm blir det bara lite svårare att välja. Vårt sortiment är nämligen fyllt av lampor från designer som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen m.fl. Enligt de allra flesta inredningsarkitekter råder konsensus kring att ett rum bör ha minst fem till åtta ljuskällor. Dessa fem ljuskällor kan exempelvis bestå utav en taklampa i taket, en bordslampa på fönsterblecket, en golvlampa bredvid soffan, en upplyst jordglob på sideboardet och en ljuslykta på soffbordet. På detta vis får du ljus från fem olika källor i ett och samma rum och du kommer att kunna njuta av den effektfulla myskänsla som sprider sig i ditt hem!