Dekoration på REA - köp prisvärd & trendig inredning Online - Reforma Sthlm

REA - Dekoration & Inredning

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
33
Anteckningsbok - Mocka/Grey
109 kr (162 kr)
1-2 arbetsdagar
30
Spegel 'Kunst' - Svart
1029 kr (1479 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Papperskorg 24 liter - Matt Armégrön
479 kr (799 kr)
Tillfälligt slut
57
Bricka S 'Strawberry' - Röd
99 kr (232 kr)
1-2 arbetsdagar
50
Väggdekor 'Djur' - Multi
169 kr (338 kr)
1-2 arbetsdagar
16
Spegel 'Chic' - Svart med hylla
1599 kr (1899 kr)
10-15 arbetsdagar
42
Body Butter 'Northern Dawn'
99 kr (170 kr)
1-2 arbetsdagar
14
Klocka - Marmor och Guld
509 kr (595 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Kruka 'Anand' - (L)
142 kr (237 kr)
1-2 arbetsdagar
53
Staty -  hjort (2)
79 kr (167 kr)
1-2 arbetsdagar
14
Vas 'Surat' - Svart/Grå
299 kr (349 kr)
1-2 arbetsdagar
21
Ljushållare - Mässing/Järn
199 kr (251 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Spegel 'Holda' - Återvunnet Trä
549 kr
1-2 arbetsdagar
51
20-pack Servetter - 'Princess'
29 kr (59 kr)
1-2 arbetsdagar
60
Vas 'Genuine' - Svart (L)
209 kr (518 kr)
1-2 arbetsdagar

Välkommen till vår REA-hylla proppfylld med vacker, snygg, trendig och sist men inte minst, prisvärd Inredning och dekoration. Allt du behöver till hemmet för att sätta pricken över i:et och göra din heminredning extra personlig. 

Billig heminredning och dekoration till kampanjpris Online

Handla prisvärda kuddfodral i material så som linne och sammet på REA. Vem vill inte uppdatera soffan med en härlig sammetskudde eller en naturnära och vacker linnekudde i en vacker färg?! I sortimentet här nedan finns en stor variation av kuddfodral i olika stilar och kulörer. Är du istället ute efter vackra statyer att ställa i din trendiga platsbyggda bokhylla kan du här hitta fina skulpturer med vackra former och motiv, även de till riktigt bra kampanjpriser som kommer få dig att häpna av förvåning. Vi vill kunna erbjuda våra kunder vacker inredning till ett lågt pris. Kanske du önskar uppdatera ditt hem med några nya skålar, väggklockor eller vaser, men är inte så benägen att betala för mycket? Då är denna kategori perfekt för dig då du här kan köpa både väggklockor på REA samt vackra skålar till köket på REA.

Heminredning och dekoration till hemmet för de bästa priserna hittar du online på Reforma Sthlm. Klicka hem billig hemrinredning på nätet hos Reforma och du kan förvänta dig snabba leveranser, säker betalning och en tillmötesgående kundtjänst om du skulle behöva någon hjälp med din order. Vår främsta prioritet är att erbjuda prisvärd inredning med hög designfaktor och kvalitet till våra kunder. Bland inredningsdetaljerna och dekorationen som vi just nu säljer på REA kan du hitta allt från juldekoration och ljusstakar, till skålar, kuddfodral och vintage flaskor.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.