Vägglampor

Vägglampan, en viktig ljuskälla och inredningsdetalj i ditt hem som skapar en stämningsfull och hemtrevlig känsla i hemmets alla rum!

Handla vägglampor från House Doctor, Hubsch, Madam Stoltz, Bloomingville och andra designlampor hos Reforma!

Välkommen till Reformas breda utbud av vägglampor. Hos Reforma finner du flertalet olika varianter av vägglampor i alla olika inredningsstilar och prisklasser. Vägglampan är en betydelsefull inredningsdetalj som passar lika bra i vardagsrummet och sovrummet, som i köket och hallen. Vägglampan blir en stämningsfull och viktig inredningsdetalj var du än monterar den och kommer att sprida ett hemtrevligt ljus i valfritt rum. Exempelvis kan en snygg vägglampa från House Doctor fungera som sänglampa i sovrummet. Du kan även välja att montera en vacker vägglampa i mässing från Madam Stoltz över soffan i vardagsrummet och låta den agera extra belysning för sköna bokkvällar i soffan. När du handlar en snygg och prisvärd vägglampa från ett välkänt varumärke så som Bloomingville, Globen Lighting eller Hubsch här på Reforma ger du ditt hem en praktisk ljuskälla. Det smarta med vägglampor är att de inte tar upp onödig plats från golvytan, utan fyller sin praktiska och estetiska funktion endast genom att vara monterad på väggen!

Visa filter Dölj filter
Färg
Blå Brons Brun Grå Grön Guld Lila Mässing Natur Rosa Silver Svart Transparent Vit
Varumärke
Bloomingville Broste Copenhagen Globen Lighting House Doctor Hubsch Ib Laursen Madam Stoltz Nordal Reforma Trademark Living Vintage Watt & VEKE
25
Vägglampa med arm - Mässing
875 kr (1168 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Vägglampa - Koppar
726 kr (969 kr)
1-2 arbetsdagar
Vägglampa - Svart/Järn
1641 kr
1-2 arbetsdagar
Retro vägglampa
1689 kr
1-2 arbetsdagar
54
Vägglampa 'Rings' - Svart metall
869 kr (1869 kr)
1-2 arbetsdagar
Vägglampa 'Lantern' - Svart
2383 kr
1-2 arbetsdagar
Vägglampa 'Leather Fringe'
2969 kr
6-10 arbetsdagar
Vägglampa - Mässing
1509 kr
6-10 arbetsdagar
Vägglampa - Rund/Vit
679 kr
6-10 arbetsdagar
39
Vägglampa - svart
795 kr (1295 kr)
Slutsåld för tillfället
Vägglampa 'Bubble' - Mässing
1793 kr
6-10 arbetsdagar
Vägglampa 'Shelf' - Svart
995 kr
6-10 arbetsdagar
Vägglampa 'Desk' - Svart
2995 kr
37-39 arbetsdagar
Vägglampa - Molecular
1275 kr
6-10 arbetsdagar
38
Stilren vägglampa - Grön
999 kr (1599 kr)
Slutsåld för tillfället
Vägglampa vintage - järn
1379 kr
6-10 arbetsdagar
Vägglampa 'Henry' - Grå
2143 kr
6-10 arbetsdagar
Vägglampa '2 bulbs' - Svart/Mässing
2229 kr
Slutsåld för tillfället

Moderna och vintage vägglampor i flera prisklasser online hos Reforma!

Hos Reforma finner du vägglampor i alla olika inredningsstilar. Oavsett om du är ute efter en lyxig variant i glas och mässing, en modern variant i svart metall, en romantisk variant i vitt och gul, eller varför inte en rustik vägglampa i vintage stål men rikligt med charm och patina, kommer du garanterat finna din nya vägglampa här på Reforma. Vi erbjuder snabba leveranser, gratis frakt och en snabb och hjälpsam kundtjänst om du skulle stöta på funderingar på vägen! På Reforma finner du vägglampor med armar som du enkelt kan rikta i rummet för att ge en helt ny känsla till din inredning. Det praktiska med dessa typer av lampor är att du kan reglera dem åt alla olika håll: uppåt, nedåt, utåt eller inåt, för att skapa precis den stämningsfulla känsla som du vill åt!

Köp lampor och vägglampor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av belysning du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage lampor och vägglampor, moderna lampor och vägglampor, unika lampor och mycket mer! Att belysa rum eller specifika förmål är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är lampor vackra, så gör dina lampor och vägglampor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya lampor och vägglampor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har lampor och vägglampor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den lampa som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha lampor och vägglampor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla belysningsfavoriter! Vår belysning och lampor och vägglampor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa belysning på nätet!