Fåtöljer - Sittmöbler - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Vintage fåtöljer

På Reforma hittar du de trendigaste och snyggaste vintage fotöljerna i hög kvalitet till rätt pris! Med dessa unika och hållbara fåtöljer ger du ditt hem den rätta industriella känslan och dessautom hittar du också många miljövänliga alternativ av vintage fotöljer i en mängd olika färger och former för att du ska kunna hitta rätt vintage fåtölj till just ditt hem samtidigt som du handlar hållbart.

Vintage fotöjer i hög kvalitet hos Refoma Sthlm

??När du inreder ditt hem kan en snygg fåtölj vara en av de viktigaste detaljerna som fyller ut och ger varje rum karaktär och dynamik. På Reforma hittar du rustika och stilsäkra vintage fåtöljer som ger ditt vardagsrum, matrum eller ditt sovrum den trendiga industriella känslan samtidigt som den bidrar till ytterligare sittplatser på ett snyggt och stilsäkert sätt. En vintage fotölj kan du placera var som helst, framför TVn, vid soffan eller läshörnan vid fönstret. En snygg vintage fotölj i sovrummet ger rummet karaktär och blir samtidigt en bra avlastningsyta för kläder. Komplettera stilen med någon av Reformas Sthlms rustika vintage soffbord, eller varför inte en rejäl pall som för den perfekta industriella känslan.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Material
Pris
Sittdjup
Sortera
RESPONSIBLE
Loungestol 'James' - Vintage
9899 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Fåtölj 'Circle' - Järn/Läder
3949 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Loungestol - Läder/Järn
4149 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Handla vintage fåtöljer online på Reforma Sthlm

När man handlar fåtöljer online vill man inte behöva välja mellan att handla hållbart och kvalitet som ska hålla länge, därför erbjder Reforma ett väl utvalt utbud av våra hållbara, rustika fotöljer som ger dig den industriella stilen utan att belasta miljön i onödan. Dessa rustika vintage fotöljer är tillverkade på någon av våra miljöcertifierade fabriker med goda arbetsvillkor och kommer med sin omsorgsfulla tillverkning och höga kvalitet att hålla i generationer framöver. Våra transporter är givetvis miljökompenserade när du handlar online och utöver det har vi självklart trygga betalningslösningar, snabba leveranser och en tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst som finns här för att svara på dina frågor.
Välkommen att beställa vintage fotöljer hos Reforma Sthlm redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!