Handla Vintage Sittdynor - Online på Reforma Sthlm

Vintage Sittdynor

Välkommen till Reformas utbud av sittdynor till dina stolar i vintage! Här hittar du Reformas unika sittdynor i återvunnet material för dig som vill ge din uteplats eller uterum en personlig och trendig stil!

Köp hållbara sittdynor i vintage till dina stolar online hos Reforma

Är du på jakt efter nya sittdynor till dina stolar? Med dessa sittdynor i trendigt vintage väver du in en personlig och industriell känsla i din inredning samtidigt som du får ökad komfort till dina stolar. Många av våra sittdynor i vintage är framtagna av återvunnet material från någon av våra miljöcertifierade fabriker med goda arbetsvillkor för dig som vill handla hållbart. Addera dessa vintage sittdynor på några av våra rustika vintage stolar eller på altanen på någon av våra trädgårdsstolar & pallar för att höja mysfaktorn till dina långa middagar.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Sortera
27
RESPONSIBLE
Sittdyna läder - 30 cm
729 kr (999 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Sittdyna läder - 27 cm
549 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2022 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2022 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!