Taklampor

Välkommen till Reformas breda utbud av underbara taklampor. Taklampan är antagligen den viktigaste ljuskällan och inredningsdetaljen i ett rum, just därför är vi stolta att erbjuda ett så pass brett sortiment av taklampor i olika stilar och prisklasser!

Taklampor från House Doctor, Hubsch, Bloomingville, Madam Stoltz och vintage taklampor

En taklampa är lika delar ljuskälla, lika delar snygg inredningsdetalj i ditt hem. Satsa på en taklampa som du älskar och som går i linje med inredningsstilen du strävar mot i ditt hem. Hos Reforma finner du ett stort utbud av taklampor från välkända varumärken så som Globen Lighting, House Doctor, Hubsch, Madam Stoltz och Bloomingville. Alla våra taklampor håller hög standard och kommer med god kvalité och designfaktor. Detta då taklampan antagligen är ett rums viktigaste ljuskälla och inredningsdetalj. En taklampa är ofta det man först lägger märke till när man kliver in i ett rum och just därför är det av stor vikt att lampan tilltalar dig och adderar något till din inredning. Målet är att sprida ett stämningsfullt sken med din taklampa och att få ett rum att kännas inbjudande och hemtrevligt. Handla din nya designlampa här på Reforma!

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brons Brun Glas Grå Grön Gul Guld Koppar Multi Mässing Natur Orange Rosa Rost Röd Silver Svart Transparent Trä Turkos Vintage Vit
Varumärke
Affari Sweden Bloomingville Broste Copenhagen Dutchbone Globen Lighting HK Living HKliving House Doctor Hubsch Ib Laursen Interstil Madam Stoltz Miljögården Nordal Olsson & Jensen On Interiör Reforma Trademark Living Vintage Watt & VEKE Zuiver
RESPONSIBLE
Original industrilampa - Järn/Glas
3539 kr
1-2 arbetsdagar
Taklampa 'Sandy 1' - Svart
649 kr
1-2 arbetsdagar
34
Fönsterlampa - metall och mässing
499 kr (759 kr)
1-2 arbetsdagar
Taklampa 'Sandy 2' - Svart
1169 kr
1-2 arbetsdagar
54
Lampskärm Verte - Silver
299 kr (649 kr)
1-2 arbetsdagar
Bara 1 kvar!
Lampa DIY - House Doctor
921 kr
1-2 arbetsdagar
Fabrikslampa vintage - Svart
1399 kr
1-2 arbetsdagar
Taklampa - Industri
3169 kr
1-2 arbetsdagar
Lampa 'Wicker' - Svart L
6120 kr
1-2 arbetsdagar
27
Industrilampa - Rund (vit)
795 kr (1089 kr)
1-2 arbetsdagar
Lampskärm 'Jute' - Svart
2204 kr
1-2 arbetsdagar
26
Taklampa 'Conical' - Nude betong
599 kr (809 kr)
1-2 arbetsdagar
21
Lampa - grön marmor
599 kr (759 kr)
1-2 arbetsdagar
Taklampa Dek 40 - Vit
2747 kr
1-2 arbetsdagar
Taklampa Dek 51 - Vit
3127 kr
1-2 arbetsdagar
Taklampa - Rosa/Mässing
2379 kr
1-2 arbetsdagar
Taklampa - Glas/Metall
1186 kr
1-2 arbetsdagar
39
Fabrikslampa vintage - Antikvit
999 kr (1639 kr)
1-2 arbetsdagar
Lampskärm Mesh - Guld
243 kr
1-2 arbetsdagar

Vintage taklampor, grislampor, industrilampor med patina och charm online

Letar du efter den där perfekta industriella taklampan att hänga ovanför köksbordet i köket eller soffbordet i vardagsrummet? Då har du hamnat helt rätt! Hos Reforma finner du ett brett sortiment av coola industrilampor som är äkta vintage med rikligt med charm och patina. Den perfekta detaljen för dig som önskar addera det lilla extra till din inredning helt enkelt! Reforma älskar inredningskänslan som uppstår när man vågar mixa vintage inredningsdetaljer med moderna. På så vis skapas en originell och personlig känsla i ditt hem som kommer göra ditt hem hemtrevligt och härligt. Ett perfekt sätt att få till denna underbara mix är att just addera en vintage taklampa till din annars moderna inredning!

Köp lampor och taklampor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av belysning du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage lampor och taklampor, moderna lampor och taklampor, unika lampor och mycket mer! Att belysa rum eller specifika förmål är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är lampor vackra, så gör dina lampor och taklampor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya lampor och taklampor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har lampor och taklampor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den lampa som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha lampor och taklampor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla belysningsfavoriter! Vår belysning och lampor och taklampor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa belysning på nätet!