Köp Taklampor med Prisgaranti - Online på ReformaSthlm.se

Taklampor

Välkommen till Reformas breda utbud av underbara taklampor. Taklampan är antagligen den viktigaste ljuskällan och inredningsdetaljen i ett rum, just därför är vi stolta att erbjuda ett så pass brett sortiment av taklampor i olika stilar och prisklasser!

Taklampor från House Doctor, Hubsch, Bloomingville, Madam Stoltz och vintage taklampor

En taklampa är lika delar ljuskälla, lika delar snygg inredningsdetalj i ditt hem. Satsa på en taklampa som du älskar och som går i linje med inredningsstilen du strävar mot i ditt hem. Hos Reforma finner du ett stort utbud av taklampor från välkända varumärken så som Globen Lighting, House Doctor, Hubsch, Madam Stoltz och Bloomingville. Alla våra taklampor håller hög standard och kommer med god kvalité och designfaktor. Detta då taklampan antagligen är ett rums viktigaste ljuskälla och inredningsdetalj. En taklampa är ofta det man först lägger märke till när man kliver in i ett rum och just därför är det av stor vikt att lampan tilltalar dig och adderar något till din inredning. Målet är att sprida ett stämningsfullt sken med din taklampa och att få ett rum att kännas inbjudande och hemtrevligt. Handla din nya designlampa här på Reforma!

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
RESPONSIBLE
Fabrikslampa vintage - Koppar
1159 kr
13-18 arbetsdagar
25
Tygkabel - Svart
181 kr (241 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Taklampa 'Cobbler' Ø 25 - Rök
773 kr (1031 kr)
1-2 arbetsdagar
Taklampa - Rotting
793 kr
22-27 arbetsdagar
Taklampa 'Triangle' - Svart
890 kr
10-15 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Industrilampa - Järn/Grå
1017 kr
14-19 arbetsdagar
52
Industrilampa - Svart
629 kr (1299 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Taklampa 'Krona'- Mässing/Glas L
4999 kr
38-43 arbetsdagar
25
RESPONSIBLE
Lampskärm 'Goal' återvunnet glas - Grå (S)
172 kr (230 kr)
1-2 arbetsdagar
Taklampa - Grön/Guld
788 kr
1-2 arbetsdagar
Rund taklampa - Rotting
970 kr
31-36 arbetsdagar
Taklampa 'Trä' - Natur
1979 kr
14-19 arbetsdagar
Taklampa 'Bright' - Mässing
3499 kr
25-30 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Taklmapa 'Wood seed' - Natur
700 kr
13-18 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Taklampa 'Ljus' - Mässing
3399 kr
36-41 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Lampskärm 'Diya' - Grå/Brun
531 kr
84-89 arbetsdagar
25
Taklampa 'Ray' - Svart 70cm
1338 kr (1784 kr)
1-2 arbetsdagar
Taklampa 'UFO' - Bambu/Vit
4636 kr
10-15 arbetsdagar
Lanterna - Vit
4710 kr
1-2 arbetsdagar
Taklampa - Glas/Metall
1193 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Taklampa/Pendel 'Tropez' - Natur 60cm
915 kr
1-2 arbetsdagar
Taklampa 'Glory' - Mässing
1999 kr
25-30 arbetsdagar
Traditionell Lanterna - Natur
5969 kr
10-15 arbetsdagar
Taklampa 'Triangle' - Gul
890 kr
10-15 arbetsdagar
25
Taklampa 'Twice' - Svart
1237 kr (1649 kr)
1-2 arbetsdagar
Taklampa 'Clear Glass Coins'
9961 kr
10-15 arbetsdagar
Taklampa 'Hessian' - Natur
973 kr
10-15 arbetsdagar

Vintage taklampor, rislampor, industrilampor med patina och charm online

Letar du efter den där perfekta industriella taklampan att hänga ovanför köksbordet i köket eller soffbordet i vardagsrummet? Då har du hamnat helt rätt! Hos Reforma finner du ett brett sortiment av coola industrilampor som är äkta vintage med rikligt med charm och patina. Den perfekta detaljen för dig som önskar addera det lilla extra till din inredning helt enkelt! Reforma älskar inredningskänslan som uppstår när man vågar mixa vintage inredningsdetaljer med moderna. På så vis skapas en originell och personlig känsla i ditt hem som kommer göra ditt hem hemtrevligt och härligt. Ett perfekt sätt att få till denna underbara mix är att just addera en vintage taklampa till din annars moderna inredning!

Köp lampor och taklampor på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av belysning du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage lampor och taklampor, moderna lampor och taklampor, unika lampor och mycket mer! Att belysa rum eller specifika förmål är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är lampor vackra, så gör dina lampor och taklampor till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya lampor och taklampor här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har lampor och taklampor i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den lampa som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha lampor och taklampor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla belysningsfavoriter! Vår belysning och lampor och taklampor passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa belysning på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.