Köp byrå och förvaringsmöbler online hos Reforma Sthlm

Byråer

Välkommen till vårt breda sortiment av byråer och förvaringshurtsar. Byrån menar många är en av hemmets absolut viktigaste möbler och vi vill inte säga emot detta påstående. I en byrå kan du förvara allt från kökstillbehör och porslin i köket, sängkläder och kläder i sovrummet, halsdukar och vantar i hallen samt böcker och sladdar i vardagsrummet.


En byrås olika användningsområden

Ett hem kan aldrig få för mycket förvaringsutrymme och just därför är byrån perfekt då den gömmer undan sådant du inte vill ha framme, agerar bordsyta för bordslampan eller dekorationen du vill visa upp, samt är en snygg möbel i allmänhet som ska bidra och vara snygg i din övriga inredning. Det är viktigt att den byrå du införskaffar är lika snygg som den fyller en funktion och just därför erbjuder vi på Reforma ett brett utbud av denna underbara möbel för att du ska kunna uppdatera ditt hem med en variant som passar bäst in i just ditt hem. Ett hem kan aldrig få för mycket förvaring. Oavsett om du behöver extra förvaringsutrymme för papper, pärmar eller miniräknare i ditt arbetsrum eller extra plats för kläder i barnrummet har vi på Reforma garanterat en byrå som kommer fylla en viktig funktion i ditt hem. En byrå kan placeras i hallen och därmed agera både sidobord och förvaring i ett. En ypperlig plats att kunna stoppa undan allt från mössor och vantar som att låta en vacker bordslampa få pryda byråns bordsyta. På senare tid har vi även märkt en ny trend: att låta byrån ersätta TV-möbeln eller mediabänken i vardagsrummet under din TV. Har du ett mindre vardagsrum blir byrån på så sätt en perfekt möbel till ditt vardagsrum där du kan förvara allt från sladdar och fjärrkontroller till böcker och viktiga papper. Vi är övertygade om att du hos oss kommer hitta en fin byrå som passar perfekt in i ditt hem!

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
RESPONSIBLE
Byrå 'Nordisk' - Grå
3999 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå 'Nordisk' - Ek
3999 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå 'Nordisk' - Vit
3999 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå/Sängbord 'Nordisk' - Ek/Glas
4077 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå 'Cadle' S - Ek
4359 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå 'Cadle' M - Ek
5199 kr
1-2 arbetsdagar
Få kvar!
Förvaringsbänk i Ek - Natur/grå
5132 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Sidobord/Byrå 'Aska' - Svart
6372 kr
6-9 arbetsdagar
Byrå 'Järn'
8965 kr
6-9 arbetsdagar
Byrå 'Braid' M - Natur
5019 kr
32-35 arbetsdagar
1793 kr
Tillfälligt slut
RESPONSIBLE
Byrå 'Halmar' - Natur/Svart
5899 kr
6-9 arbetsdagar
Liten Byrå - Trä
4842 kr
6-9 arbetsdagar
Byrå/TV-bänk - Vit/Ekträ
4584 kr
6-9 arbetsdagar
Bara 1 kvar!
Byrå - Cabinet Vintage (L)
4010 kr
6-9 arbetsdagar
Byrå /TV-bänk - Vintage
6882 kr
6-9 arbetsdagar
Byrå 'Class'
14924 kr
32-35 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå 'Fishbone' - Ek/Natur
7265 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå med hylla 'Nordisk' - Ek/Natur
6372 kr
6-9 arbetsdagar
Byrå 'Club' - Svart
5992 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå 'Sunflower' - Trä
5980 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå 'Cadle' - Trä
11069 kr
6-9 arbetsdagar
Byrå 'Punt' - Ek/Svart
3219 kr
6-9 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Byrå - 'Kaspian' - Mörkbrun
4999 kr
15-18 arbetsdagar
Byrå 'Twine' S - Natur
7079 kr
35-38 arbetsdagar
Byrå 'Trend' - Svart/Natur
8239 kr
24-27 arbetsdagar
Byrå 'Hanging Iron'
4488 kr
6-9 arbetsdagar
Byrå 'Elle' 45x110 - Ek/Svart
3549 kr
25-28 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Vintage Byrå - Trä
5489 kr
43-46 arbetsdagar
Sideboard 'Twine' - Natur
6259 kr
22-25 arbetsdagar

Letar du efter en ny byrå till ditt sovrum eller vardagsrum?

Vi har byråer från välkända varumärken inom heminredning och möbler så som exempelvis Maze, Hubsch, House Doctor och Bloomingville. I vårt sortiment finner du dessutom byråar från vårt egna varumärke Reforma för dig som letar en ännu mer prisvärd byrå att pryda ditt hem med. Vi säljer byråar i alla prisklasser och i flera olika stilar. I vårt breda utbud finns exempelvis hållbara byråar i återvunnet trä med en vintage stil och rikligt med patina. Vi har även mer moderna byråar i ljusgrått eller i ljus ek för dig som letar en byrå i en mer skandinavisk och modern stil. När du införskaffar dig en ny byrå till ditt hem ska du först fundera över vilken stil du vill ha samt var du ska placera byrån. Behöver du en smalare byrå som kanske är lite högre i höjd? Eller letar du efter en lägre och bredare byrå? Vill du ha en byrå i modern stil eller en mer klassisk byrå i trä? Hos Reforma hittar du alltid den byrå som just du behöver och som passar perfekt med din övriga inredning.

Köp byrå och byråer på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage byrå och byråer, moderna byrå och byråer, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina byrå och byråer till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya byrå och byråer här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har byrå och byråer i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den bokhylla som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha byrå och byråer med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och byrå och byråer passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en byrå eller flera byråer på nätet!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.