Byråer

Välkommen till vårt breda sortiment av byråer och förvaringshurtsar. Byrån menar många är en av hemmets absolut viktigaste möbler och vi vill inte säga emot detta påstående. I en byrå kan du förvara allt från kökstillbehör och porslin i köket, sängkläder och kläder i sovrummet, halsdukar och vantar i hallen samt böcker och sladdar i vardagsrummet.


En byrås olika användningsområden

Ett hem kan aldrig få för mycket förvaringsutrymme och just därför är byrån perfekt då den gömmer undan sådant du inte vill ha framme, agerar bordsyta för bordslampan eller dekorationen du vill visa upp, samt är en snygg möbel i allmänhet som ska bidra och vara snygg i din övriga inredning. Det är viktigt att den byrå du införskaffar är lika snygg som den fyller en funktion och just därför erbjuder vi på Reforma ett brett utbud av denna underbara möbel för att du ska kunna uppdatera ditt hem med en variant som passar bäst in i just ditt hem. Ett hem kan aldrig få för mycket förvaring. Oavsett om du behöver extra förvaringsutrymme för papper, pärmar eller miniräknare i ditt arbetsrum eller extra plats för kläder i barnrummet har vi på Reforma garanterat en byrå som kommer fylla en viktig funktion i ditt hem. En byrå kan placeras i hallen och därmed agera både sidobord och förvaring i ett. En ypperlig plats att kunna stoppa undan allt från mössor och vantar som att låta en vacker bordslampa få pryda byråns bordsyta. På senare tid har vi även märkt en ny trend: att låta byrån ersätta TV-möbeln eller mediabänken i vardagsrummet under din TV. Har du ett mindre vardagsrum blir byrån på så sätt en perfekt möbel till ditt vardagsrum där du kan förvara allt från sladdar och fjärrkontroller till böcker och viktiga papper. Vi är övertygade om att du hos oss kommer hitta en fin byrå som passar perfekt in i ditt hem!

Visa filter Dölj filter
Färg
Brun Grå Mässing Natur Silver Svart Trä Vit
Varumärke
DAY Home Dutchbone Eja House Doctor Hubsch Interstil Nordal Reforma Trademark Living Vida STHLM Vintage Zuiver
Vintage Byrå - Trä
5369 kr
1-2 arbetsdagar
Byrå 'Classic' - Vit
1999 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Järn'
5566 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Hugo' M - Vit/Betong
3298 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Hugo' S - Vit/Betong
2398 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Hugo' L - Vit/Betong
4998 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Panama' - Grå
1169 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Panama' - Vit
1169 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Paulo' - Grå
1479 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Paulo' - Vit
1479 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Paulo' - Svart
1479 kr
6-10 arbetsdagar
Bara 1 kvar!
Byrå - Cabinet Vintage (L)
3999 kr
1-2 veckor
Byrå /TV-bänk - Vintage
7929 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Pharmacy' - Natur
9994 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Pharmacy'
10588 kr
6-10 arbetsdagar
Hurys/Byrå 'Boxit - Svart
2859 kr
6-10 arbetsdagar
46
Byrå - Ek/Natur
1895 kr (3499 kr)
Slutsåld för tillfället
Få kvar!
Förvaringsbänk i Ek - Natur/grå
4589 kr
1-2 veckor
Byrå med hyllplan - Ek
5739 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Club' - Svart
6453 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Formal'
6498 kr
1-2 veckor
Hurts - Vintage/Järn
10195 kr
6-10 arbetsdagar
Byrå 'Mango' - Trä
7529 kr
6-10 arbetsdagar
Sidobord/Byrå - Svart/Trä
4995 kr
32-34 arbetsdagar
Byrå 'Nordisk' - Ek/Grå
3995 kr
41-43 arbetsdagar

Letar du efter en ny byrå till ditt sovrum eller vardagsrum?

Vi har byråer från välkända varumärken inom heminredning och möbler så som exempelvis Maze, Hubsch, House Doctor och Bloomingville. I vårt sortiment finner du dessutom byråar från vårt egna varumärke Reforma för dig som letar en ännu mer prisvärd byrå att pryda ditt hem med. Vi säljer byråar i alla prisklasser och i flera olika stilar. I vårt breda utbud finns exempelvis hållbara byråar i återvunnet trä med en vintage stil och rikligt med patina. Vi har även mer moderna byråar i ljusgrått eller i ljus ek för dig som letar en byrå i en mer skandinavisk och modern stil. När du införskaffar dig en ny byrå till ditt hem ska du först fundera över vilken stil du vill ha samt var du ska placera byrån. Behöver du en smalare byrå som kanske är lite högre i höjd? Eller letar du efter en lägre och bredare byrå? Vill du ha en byrå i modern stil eller en mer klassisk byrå i trä? Hos Reforma hittar du alltid den byrå som just du behöver och som passar perfekt med din övriga inredning.

Köp byrå och byråer på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av förvaring du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage byrå och byråer, moderna byrå och byråer, tidningsställ och mycket mer! Att förvara saker för att skapa ordning och reda i hemmet behöver inte vara tråkigt, gör dina byrå och byråer till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya byrå och byråer här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har byrå och byråer i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta den bokhylla som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavestt om du vill ha byrå och byråer med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla förvaringsfavoriter! Vår förvaring och byrå och byråer passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler.  Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa en byrå eller flera byråer på nätet!