Bokhyllor - Hyllor & Förvaring - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Bokhyllor

Välkommen till Reformas breda utbud av bokhyllor i trendigt vintage! Förvara dina böcker och andra inredningsdetaljer i någon av våra lite mer rustika bokhyllor i vintage.

Bokhyllor och förvaring i rustik vintage online

Oavsett hur du bor så är smart och snygg förvaring A och O. Med dessa bokhyllor i stilren och trendig vintagestil fixar du förvaringen samtidigt som den rustika och unika möbeln bidrar till en unik och personlig känsla till rummet. Många av våra vintage bokhyllor är dessutom tillverkade i återvunnet järn eller hållbart trä från någon av våra miljöcertifierade fabriker vilket vi på Reforma självklart vill lyfta lite extra. Fyll upp din rustika bokhylla i vintage med allt ifrån böcker, ljusstakar och lyktor eller fixa den perfekta punktbelysningen med någon av våra bordslampor för den extra mysiga känslan i rummet.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Material
Pris
Bredd
Höjd
Sortera
Hylla 'Milan' - Svart/Vit
7067 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Bokhylla 'Industrial 1' - Grå
7067 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Bokhylla 'Industrial 2' - Grå
3060 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Bokhylla 'Industri' - Järn
8099 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Bokhylla 'Simple' - 5 hyllplan
8649 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Hylla - Svart järn
3949 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Bokhylla 'Rustik' - Järn/Trä
7647 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Handla bokhyllor och förvaring i vintage online här hos Reforma Sthlm

Hos oss på reforma finns allt för att du ska lyckas med din förvaring. Handla vintage bokhyllor i återvunnet material som gediget trä eller återvunnet industriellt järn. Fyll upp din nya vintage bokhylla med korgar och lådor för den extra organiserade känslan och skapa den ultimata känslan av ordning och reda i ditt hem. Vi erbjuder vintage bokhyllor i en mängd olika material, storlekar och prisklasser så att du ska kunna hitta den perfekta bokhyllan i vintage som passar just dig och ditt hem. Välkommen att köpa din bokhylla i vintage online hos Reforma redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!