Köp Köksredskap Online | Reforma Sthlm

Köksredskap

Hos oss på Reforma hittar du en mängd köksredskap som lyfter ditt kök. Dekorera köket med snygga och användarvänliga skärbrädor eller ta din dukning till en ny nivå med exklusiva salladsbestick i en trendig färg eller stilrent trä. Vad du än är på jakt efter har Reforma köksredskapen som passar för alla tillfällen! 

Exklusiva och prisvärda köksredskap och kökstillbehör online

Vi spenderar mycket tid i köket och vi på Reforma tycker det ska vara enkelt och lätt att hitta snygga och användarvänliga köksredskap som tillför det lilla extra vare sig det kommer till matlagningen eller din dukning. Därför är vi stolta att kunna presentera vårt breda utbud av köksredskap som både är användarvänliga och iögonfallande för att du garanterat ska kunna hitta de köksredskap som passar just dig och ditt kök.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Sortera
21
Kryddhållare 'Salt Pepper Holder'
38 kr (48 kr)
1-2 arbetsdagar
0
Skifferplatta 28x18 cm - Svart
47 kr (47 kr)
1-2 arbetsdagar
Info Köp
0
Skifferplatta 20x12 cm - Svart
27 kr (27 kr)
1-2 arbetsdagar
Info Köp
8
Skärbräda 'Bread' - Trä
437 kr (473 kr)
1-2 arbetsdagar
8
Skärbräda 'Serving' - Trä
327 kr (354 kr)
1-2 arbetsdagar
Mortel - Olivträ
273 kr
1-2 arbetsdagar
22
Kaffepress 'Nuru' - Grå (M)
296 kr (378 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Skärbrädor 3 delar - Teak
457 kr
1-2 arbetsdagar
27
2-pack Skärbrädor Trä - Set
404 kr (551 kr)
1-2 arbetsdagar
Skedstöd 'TORC' - Vit
195 kr
1-2 arbetsdagar
1
2-pack Salladsbestick 'Grabi' - Natur
375 kr (378 kr)
1-2 arbetsdagar
0
Present 'Gift Bag' - Salt/Olja
287 kr (288 kr)
1-2 arbetsdagar
Skedstöd 'TORC' - Svart
195 kr
1-2 arbetsdagar
Skärbräda 'Morgon' - Trä
273 kr
10-15 arbetsdagar
6
Sked 'Tawo' - Natur L
177 kr (189 kr)
1-2 arbetsdagar
Skärbräda 'Alfred'
649 kr
ca 1-3 v. (beställningsvara)
Hållare med 9 glas
599 kr
ca 1-3 v. (beställningsvara)

Köp köksredskap från välkända märken online hos Reforma

Presentera dina bästa rätter i på ett elegant uppläggningsfat, förstärk intrycket av ostar och charkuterier genom att servera på en stilfull skärbräda eller dekorera köksbänken med snygga salt och pepparkvarnar. Vare sig du avnjuter en lång middag kring köksbordet tillsammans med vänner framför en vacker dukning eller lagar din paradrätt i köket kommer du garanterat trivas med hjälp av dessa väl utvalda köksredskap från Reforma som hjälp. 

Vi äter med ögonen

Alla kockar vet hur viktigt det är att maten presenteras på ett snyggt och tilltalande sätt. Genom vårt breda sortiment av utvalda köksredskap från välkända varumärken som House Doctor, Nordal och IB Laursen kan vi hjälp dig att skapa både tilltalande servering och dukning som skiljer sig från mängden.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!