Vägglampor - Lampor - VINTAGE| | [TEXT_KORT]

Vägglampor

Snygg punktbelysning är nog en av de viktigaste delarna i din för att lyckas med din inredning. Här Reforma Sthlm kan du drömma dig bort bland våra väl utvalda utbud av några av våra lite mer rusika vägglampor i trendig vintagestil, där vi givetvis erbjuder hållbara alternativ att välja på för dig som vill handla miljövänligt samtidigt som du väver in den trendiga industriella känslan hemma hos dig.

Handla unika vintage vägglampor i hög kvalitet hos Reforma

Här hittar du ett brett utbud av unika vintage vägglampor som skapar en trendig industriell känsla hemma hos dig. Många små ljuspunkter är viktigt för att få en bra balans i ljuset hemma och vill du ha rustik och industriell känsla så hittar du vägglamporna här hos oss på Reforma Sthlm. Vi har givetvis också många hållbara alternativ som ger dig den känsla som du alltid letat efter och som nu blir lätt att beställa. Vägglampor gör sig bra i alla rum – bredvid fåtöljen eller ovanför ditt sideboard, variationen är oändlig när det gäller att skapa trivsel med ljus. Det är detaljerna som gör skillnad när man inreder och här hittar du garanterat ett alternativ som passar dig och ditt hem. Kombinera gärna din vintage vägglampa med någon av våra rutiska golvlampor i vintagestil för den genomgående industriella känslan till rummet.

Filtrera på
Varumärke
Färg
Material
Pris
Max watt
Sortera
38
Vägglampa 'Art Deco' - Rökfärgad
1487 kr (2399 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
20
Vägglampa 'Bright' X2 - Mässing
559 kr (699 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
33
Vägglampa ' Penelope' - Svart
2843 kr (4265 kr)
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Klassisk vägglampa - Vintage
1149 kr
1-2 dagar
Köp
Info
RESPONSIBLE
Lampa av tegellåda - Natur
1149 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info
Vägglampa - Vintage
2249 kr
10-15 arbetsdagar
Köp
Info

Handla vägglampor i vintagestil tryggt och säkert online hos Reforma Sthlm

Hos oss på Reforma Sthlm kan du enkelt och smidigt handla dina vägglampor i vintag online med snabb och smidig leverans som passar dig. Alla vägglampor som finns i lager skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och vi erbjuder utöver det givetvis säkra och trygga betalningsalternativ, smidiga returprocesser och tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst.
Välkommen att köpa dina vägglampor i vintage hos Reforma Sthlm redan idag!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2022 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2022 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!