INREDNING / Textilier / Prydnadskuddar

Prydnadskuddar

Med en dekorativ prydnadskudde ger du med enkla medel nytt liv till din bäddning eller soffa. Välkommen till Reformas breda utbud av vackra kuddar och kuddfodral!

Köp kuddar och kuddfodral i sammet och i linne online på Reforma!

Att inreda med kuddar och kuddfodral är det smidigaste sättet att snabbt skapa en underbar förändring till din interiör och ditt hem. Med nya kuddar ger du ditt hem en stor skillnad och uppsving med enkla medel då det inte behöver bli särskilt kostsamt! Med ett par nya vackra kuddar i soffan eller på sängen ökar du mysfaktorn samtidigt som du gör ditt hem mer trendigt och hemtrevligt. Välj därför de kuddar och kuddfodral som tilltalar dig allra mest! Hos Reforma hittar du härligt mjuka sammetskuddar i blått, lila, rosa och grönt. Du kan även hitta vackra och naturnära linnekuddar i vitt, grått, grönt och blått. Utöver de klassiska sammetskuddarna och linnekuddarna har vi dessutom ett brett utbud av mönstrade kuddar i allt från orientaliska till grafiska motiv. Låt dig inspireras och botanisera dig bland våra härliga kuddar och kuddfodral!

Filtrera på
Färg
Varumärke
Sortera
40
Prydnadskudde 'Embroidered Lux' - Ocean
371 kr (619 kr)
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Kudde 'PET' - Randig/Taupe
508 kr
1-2 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Kudde 'PET' - Ivory 50x50
679 kr
1-2 arbetsdagar
Barnkudde - Blå
474 kr
1-2 arbetsdagar
40
Kuddfodral 'Phulkari Pink'
437 kr (729 kr)
1-2 arbetsdagar
25
Kudde 'Knut' - Ljusrosa
299 kr (399 kr)
1-2 arbetsdagar
40
Prydnadskudde 'Chateau' - Grå
287 kr (479 kr)
1-2 arbetsdagar
Innerkudde 50x50
123 kr
1-2 arbetsdagar
Kuddfodral 'Day B&W'
342 kr
1-2 arbetsdagar
Barnkudde - Rosa/Röd
421 kr
1-2 arbetsdagar
Kudde 'Fringe' - Natur
589 kr
1-2 arbetsdagar
Prydnadskudde 'Waterdale'
319 kr
1-2 arbetsdagar
40
Prydnadskudde Sammet - Mud
329 kr (549 kr)
1-2 arbetsdagar
Kuddfodral - Linne/Natur
409 kr
1-2 arbetsdagar
50
Kudde 'Sterre' - Mörkgrön
239 kr (479 kr)
1-2 arbetsdagar
Kuddfodral 'Princess Pink'
316 kr
1-2 arbetsdagar
40
Kuddfodral 'Lina' - Natur
257 kr (429 kr)
1-2 arbetsdagar
Kudde 'Velvet' - Grå
269 kr
6-10 arbetsdagar
RESPONSIBLE
Kudde 'PET' - Randig/Grey
679 kr
6-10 arbetsdagar
Kuddfodral 'Flowers & Birds'
739 kr
6-10 arbetsdagar
Kuddfodral 'Day Concrete'
490 kr
37-40 arbetsdagar
Kuddfodral 'Day Check Mate'
587 kr
6-10 arbetsdagar

Prydnadskuddar från House Doctor, Bloomingville, Madam Stoltz och Ib Laursen

Med en eller flera nya vackra prydnadskuddar kommer du göra stor skillnad i ditt hem. Precis som med övriga textilier så som gardiner och plädar, ger kuddar en ombonad och hemtrevlig känsla. Ett hem kan verkligen aldrig få för många vackra kuddar som mjukar upp och dekorerar dina rum. De går att placera på dina köksstolar, i soffan, på sängen och varför inte låta de större kuddarna vara direkt på golvet för att skapa en bohemisk och härlig känsla i ditt hem! Har du ett gäng gamla kuddar hemma som du har tröttnat på? Då räcker det att bara köpa nya kuddfodral! På Reforma har vi en stor variation av kuddfodral i alla mått! Exempelvis kuddfodral 50x50, kuddfodral 40x40, kuddfodral 45x45, kuddfodral 50x60 samt kuddfodral i 30x50 cm. Hos oss kan du även handla de populära kuddarna formade som knutar: ”knutkuddar”! Dessa är en nytänkande och trendig typ av kudde som syns i alla inredningsmagasin just nu.

Köp kuddar och prydnadskuddar på nätet här hos Reforma Sthlm

Hos Reforma Sthlm finns all tänkbar typ av kuddar och prydnadskuddar du kan tänkas vilja ha i ditt hem! Vintage kuddar och prydnadskuddar, moderna kuddar och prydnadskuddar och mycket mer! Att dekorera hemmet med kuddar och prydnadskuddar är en av de viktigaste sakerna för att skapa en harmonisk och hemtrevlig inredning. Dessutom är ju kuddar och prydnadskuddar vackra, så gör dina kuddar och prydnadskuddar till ett smycke i hemmet! Hitta dina nya kuddar och prydnadskuddar här hos oss på Reforma Sthlm! Vi har kuddar och prydnadskuddar i flera olika stilar, material och prisklasser så att just du ska kunna hitta de kuddar och prydnadskuddar som passar ditt hem och din inredningsstil bäst! Oavsett om du vill ha kuddar och prydnadskuddar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Med varumärken som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Ib Laursen och Trademark Living kan det till och med bli svårt att välja bland alla kuddar och prydnadskuddar! Våra kuddar och prydnadskuddar passar hem som har en (eller en blandning) av följande inredningsstilar: modern design, shabby chic inredning, vintage möbler, dansk design och lantliga möbler. Välkommen till oss på Reforma Sthlm när du vill köpa kuddar och prydnadskuddar på nätet!