Posterhängare & Tavelramar på REA - Köp billiga posterhängare Online - Reforma Sthlm

REA - Posterhängare & tavelramar

Filtrera på
Varumärke
Färg
Pris
Sortera

Välkommen till vårt utbud av posterhängare som just nu säljs till kampanjpris! Posterhängare är ett enkelt och ursnyggt sätt att hänga upp dina posters på väggen.

Handla posterhängare och posterramar på REA online

Välkommen till vårt breda utbud av posterhängare till upphängning av posters som just nu säljs till REA-priser. Tänk utanför ramen, bokstavligt talat, och häng upp dina vackra posters på detta supersnygga och unika sätt! Genom att hänga upp dina posters med posterhängare får ditt rum omedelbart ett rustikt lyft då det ger en personlig känsla till ditt rum som osar vintage och patina. Våra posterhängare finns i måtten 30 cm, 50 cm och nu även i 70 cm. Posterhängarna är alla gjorda i solid trä och kommer i flera olika färger. Oavsett om du letar efter en vit posterhängare, en svart posterhängare, en posterhängare i ek, en posterhängare i valnöt eller en posterhängare i mörkt lackat ekträ kommer du hos oss på Reforma hitta den posterhängare just du är ute efter. Ett stylingtips från våra inredare är att våga mixa och matcha din tavelvägg genom att hänga upp några posters med klassiska posterramar, några posters med våra snygga posterklämmor och några posters med posterhängare i trä. På så vis skapar du en dynamisk och unik tavelvägg i ditt hem!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!